Bizimhikayemiz Kizlar bebeği reflü olan anneler varmi Ne gibi belirtiler vardi benm oğlum yutkunuyor sürekli ve agzi cok tükürük doluyor 1 defa yedikleri ağzına geldiğini gördüm bide biboron içerken savaşıyor gazdan mi yoksa reflü mu var nasl anlicam
Gamzealyaa Bizimhikayemiz merhaba oğlunuz kaç aylık benim kızımda da çok tükürük oluyo ve öğürme 2.5 aylık doktor Reflü dedi
Bizimhikayemiz Gamzealyaa 1.5 aylik bizde sut icerken kendini geriye atıyor agliyor yutkunuyor surkeli hıçkırık tutuyor öksürüyor
Gamzealyaa Bizimhikayemiz bizde de hıçkırık çok emzirerek geçiyorum yoksa çok huysuzlaniyo gazını çıkartmadan yatırmayin bide Reflü yatağını deneyin bize Doktor öyle söyledi
Gamzealyaa Bizimhikayemiz geniz akıntısı da olabilir burnunu temizliyomusunuz yutkunma geniz akıntısında da oluyo
Bizimhikayemiz Gamzealyaa aldm reflü yatagi kullanıyoruz aşırı hickiriyor gunde 4 defa 5 defa yedikleri agzina geliyor o yuzden yutkunuyor burnunu temizliyorum çünkü ozelikle mama icerken cok agliyor itip duruyor kendini