AyEmRa Arkadaşlar neresi var güvenilir. Yukarda oyuncaklarla oynarken sünnet olsun yanında biz olalım istiyoruz Neresi var. Yardım edin lütfen
Deletedmom_110 AyEmRa ben yaptırdım harikaydı hiç ağlamadı doktorumuz barıs Bağbancı 17 gün önce olduk🌺🌺🌺oğlum da 2 ay 17’günlük🌺
Bsraak AyEmRa ben samsunda bi doktorun kliğinde yaptırdım bizide aldılar yaşına göre siz oyalanacağı şeyler götürüyorsunuz çok uzun sürmüyo zaten dr asudan tuğçe çil instagramda cerrah anne diye bakabilirsiniz biz memnun kaldık çok
Good_mother Bsraak merhaba biz de cerrah anneye yaptıracağız. Oğlumuz 11.5 aylık. Siz kaç aylıkken yaptırdınız? Memnun kaldınız mı? Önerileriniz var mı?
Deletedmom_110 AyEmRa çok sukur hiç ağlamadı diyorum sonrasında da hiç sorun yaşamadık çok sukur darısı basına
PatronBebek AyEmRa valla çok rahat oldu gram göz yaşı dökmesi müzik açtık, oyuncak salladık, agu bugu falan derken bitti 9 dk sürdü 😊
P2044 AyEmRa DENİZLİ Turan Ulasoglu Instagram sayfasına bakabilirsin Tr nin hatta dünyanın heryerinden akın akın geliyorlar ♥️