Tatli_Bir_Anne_ Bebeğim 5 aylık fakat hicbir şekilde dönme emaresi yok, yüzüstü yatıyor boynunu kaldırıyor, bir süre tutabiliyor ama hiç dönmek gibi bir gayreti yok. Prematüre doğdu, ama artık dönmesi gerekmez mi ?
yellowmom8 Tatli_Bir_Anne_ 6,7 aylık olup dönmeyen bebekler var her bebegın gelişimi farklı oluyor bide bebeğiniz prematüre doğmuş bildiğim kadarıyla birazdaha geç yapıyolar böyle şeyleri doktorunuz daha iyi bilir tabi
Aysenn55 Tatli_Bir_Anne_ benim bebeğim 40 haftalık doğdu 5 ay bir haftalık ona rağmen dönmüyor 😅gayet normal bence
Ikizannesi6034 Tatli_Bir_Anne_ benim ikiz bebeklerim var 5 aylık kızım dönüyor oğlum dönmüyor yani her bebek farklıdır kafana takma
Tatli_Bir_Anne_ yellowmom8 aşama aşama gitmesi daha iyiymiş, yürümeden koşmasını kimse istemeyeceği gibi emeklemeden de yürümesi çok takdir gören birşey değil aslinda
Hvvagl Aynen cnm hiç kafaya takma bnde sürekli öle düşünüyordum 5 buçuk aylıkken döndü herşeyin zamanı var ve her bebek kendine özgü
Minigim38 Tatli_Bir_Anne_ prematüre değiliz ama 5 ay 5 günlüğüz bizimki de poposunu kaldırıp dönmeyi başaramadı 😅😅
Emosoguz Tatli_Bir_Anne_ canım oğlum 6 aylık benimki de dönmüyor ağzı aşağı yatmayı da sevmiyor sadece oturmak veya uzanmak istiyor her çocuğun gelişim serüveni farklı endişelenmene gerek yok bence
mavigiller Tatli_Bir_Anne_ her bebek farklıdır egzersiz yaptırabilirsiniz bizimkide geç döndü biz battaniyeye yatırdık bebeğimi eşim bir uçtan ben bir uçtan tuttum öyle yuvarladik hem hoşuna gitti sonrasında etkili oldu dönmeye başladı