Synhurst Bebeğimin kapıya uzun uzun baktığını görünce dokunmak istediği bir şey var sandım yaklaştırdim ama ellerini çekti bana baktı elini dokundurmak istedim çekti hemen normalde her şeye dokunur kötü kahve dış kapı bebeğim 6 aylık sizde de var mı böyle garip korkular nelerden korkuyor bebisler
NmalkoC Synhurst siz ona sakince anlatın uzerıne gitmeyin benım oğlumda hamur makınasından korkardı sadece hem görmek istiyordu hemde calıstıgında kaçardı pasta yapıyorum onunla bak karoştırıyo sadece falan bişey yok diye anlattım yavaş yavaş yaklaştırdım şimdi kendisi ceviriyor düğmesini eltimin oğlunu bak o geliyo bak böcek cokcak diye sürekli korkuturlar doğduğundan beri annesi ve babasnnesi cocuk suan 4 yaşında korkudan hiçbişey yapamıyo hep yanında birilerini istiyo
Busraata33 Synhurst 2,5yaş depremden,sallanan avizeden,rüzgarda esen çiçeklerden bu ara bunlardan korkuyor sadece.
Halimea Synhurst satranç, pamuk ,köpek , sinek ,hamam böceği ,bunlardan korkuyodu hepsini atlatik .sinekten pamuğa kadar hepsini eline alıyo . Şuan depremden korkuyo inşallah bunuda atlatırız…
Synhurst Halimea satranç ve pamuk şaşırttı deprem Halimea depremi umarım bir daha hicbirimize yaşatmaz rabbim
Aloaveraaaa Synhurst elektrikli süpürgeden korkuyor. Yanından geçemez ağlar. Calistirdigimda da kaçacak delik arıyor. Oysa hiçbi korkutma vs yaşamadı.