ilon Damlamira biz de 9 ay 6 günlüğüz yaklaşık bir iki haftadır kendini kaldırıp öne atmaya çalışıyor garibim bugün düştü hatta yüzüstü yakındır emeklemesi de bakalım sağlıklı olsunlar da her hallerine mutlulukla şahit olalım biz de 💕
Vlns Damlamira 9 ay 13 günlüğüz . Emeklemek denirse eğer 2-3 adım emekliyor o kadar bi kaç gündür. Ama kendini kaldırmaya çalışıyor ya tutunuyor bana yada yüksek bi yere tutunup kalkmak istiyor ayaklarının üstünde durmakta istiyor
Aslananne1 Damlamira 10 ay 1 günlük 2 haftadır karın üstü sürünerek gidiyor bazen emekleme pozisyonda duruyor emeklermi sizce bana çok zor geliyor ümidim kalmadı 🤣🤣
Yasminmiray10 Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz 9 aylik daha emeklemiyo nasl birden mi emekliyolar anlamadm minyon tipliyiz 7 kilo sizin nasl
Asibel 9 ay 15 günlük 7 gündür falan emekliyor. Yaklaşık 2.5 ay geri geri süründü hiç öne doğru emeklemeyecek sandım 😂burada herkes bi anda emekliyorlar falan diyordu poposunu 2.5 aydır kaldırıyordu ama emeklemesi gerçekten bi anda oldu 🥲