Yasemin9 4 aylık bebeğimin balgamı var hırıltı oluşturdu hastaneye yattık 5 gündür yatıyoruz hava filan veriyorlar ama daha iyileşmez mi bir türlü geçmiyor Ben de bişey yapamıyorum.
Minikkussum Allah şifa versin bizde üç gün yatık ama bizim öksürük coktu evde tedaviye devam havayla inshallah biran önce geçer Allah korusun yavrucuklarimizi😢
Yasemin9 Minikkussum bizdede öksürük var işte balgamı atsa öksürük bitecek te bir türlü atamıyor bizde havaları hastanede kullanıyoruz
Minikkussum Yasemin9 balgamida hava verince kusarak atiyordu arada size verilmiyormu inshallah tez zamanda iyileşir kıyamam yavrulara
Minikkussum Yasemin9 hastaneye yatiginizda ciğere inmiş dedi Dr tedavi gördük serum hava fazlada bişey verilmiyo bebek çünkü bir haftayi geçti şimdi evde tedavi devam havayla tam iylesmedi Allah tüm yavrucuklari korusun
Yasemin9 Minikkussum amin inaşllh bizimde bugün 1 hafta oldu burnunda rahat nefes alması için oksijen veriliyor eğerki onu çıkardıklarında kendi kendine rahat nefes alabilirse odaya çıkacakmışız bakalım
Yasemin9 Minikkussum veriliyor da kusmuyorki ne yaptıysam kusmadı çünkü çok emzirme diyor doktor şişirip daralmasın diye az emince de kusmuyor
Minikkussum Yasemin9 evet bende az besledim aynı şekilde burundan nefes siz ozeldenisiniz devlet Hastanesi’nde mi bu aralar Dr un cocuklar hep bu şikayetten yatiyo dedi inshallah biran önce geçer
Yasemin9 Minikkussum devlet hastanesinde yatıyoruz şuna durumu iyi güzel nefes te alıyor ama bir hırıltı var işte onun geçmesini bekliyoruz