Kuzeymiram Evde dısardaki patatesler gibi yapabilen varmi varsa nasil yapiyorsunuz , ben youtubeden bintarif yaptim , patatesi kizart cikart sonra tekrar kizart gibi olmadi
tatlibiranneo Kuzeymiram ben yapamıyorum ya hep bimden alıyorum harika oluyor ne demediysem onun gibi olmadı aman hazırı varken bidaha uğraşmam 😂
Gunesumay19 Kuzeymiram Pazardan kızartmalık patates alıyorum airfryda cok güzel kızarıyor çıtır çıtır😌 Kızım dışarıda patates yemez mesela evde yapılana bayılır.
ikibebelikanne Kuzeymiram Ay bir tarif vardı patatesleri hasliyor eziyor sonra onu biseyler yapıyordu tam hatırlamıyorum ama YouTube dan bak istersen haşlanmış patatesten kızartma yaz çıkar heralde. Bana uğraştırıcı geldi yapmadım bimden alıyorum
Kuzeymiram Gunesumay19 bendede airfry var ama haşlanmış gibi oluyor , nasil yapiyorsunuz cnm tarif dk derece verebilirmisin
Gryffindor Buz gibi suda patatesleri beklettikten sonra çıkarıp bir güzel kuruluyorum. Biraz da ince doğramak gerekiyor. Kızgın yağa atınca çıtır çıtır oluyor. Ama aslında en önemli faktör patatesin kendisi.
Kuzeymiram ikibebelikanne içine nişasta kaşar koyuyor , kızartiyor onu ben pek beceremedim teşkürler 😂
Ogulluana Kuzeymiram suda biraz haşlayıp öyle kızartmayi denediz mi ben öncesinde birazda maden suyunda bekletiyorum sonra kızartıyoruz efsane oluyor
Kuzeymiram Ogulluana işte hafiften kızartıp sogmasini bekleyip sonra gene kızarttim olmadı ama bu sodayı deneyebilirim
Gunesumay19 Kuzeymiram patatesin cinsinden dolayı olabilir ben kızartmalık patates alıyorum cok güzel oluyor. 180 derecede 20-22 dk arası😌