Aptamilin netedeyse hepsini kullandım hepsindede çıkardı bugun mahvoldu bebeğim daha 12 günlük sütğm yetersiz mama vermezsem aç kalıcak yardım edin Hangi mama daha iyi neyi kullanmalıyım lütfen 🙏🏼 Yardımınıza ihtiyacm var
KuzeyinAnnesii evolvia kullanıyorum ben denemeye deger gaz yaptırmıor belkı kusmayı da engeller gecmıs olsun
KuzeyinAnnesii Canım kızımda mama içtiğinde neredeyse hepsini çıkarıyodu. Emzirirken süt daha yavaş geliyo. Biberonla daha akıcı geldiği için hazmetmesi zor oluyo. Ben nomral ölçüsünden biraz daha az yapıp veriyordum. Kusması azalmıştı. O şekilde dene bide. İnşallah kusmaz.
KuzeyinAnnesii sütünün yetersiz olduğundan eminmisin fazlayı çıkarıyodur belki
KuzeyinAnnesii humana kullanıyoruz,gazı olduğu için antikolik olanını tavsiye etti doktorumuz. Tek bir mamada karar kılıp onda devam edin sürekli değiştirmeyin.Genel olarak hepsinin içeriği aynı
KuzeyinAnnesii bende aptamil kullanıyordum aşırı gaz oldu bebeğimde hipp tavsiye etti herkes en iyisi oymuş dr da bunu bi arkadaşa tavsiye etmiş şimdi onu alacam
KuzeyinAnnesii hipp anne sütüne eş değer 😊🙏 aptamil çok gaz yapan bir mama
Hippi öneririm kullanıyorum gayet memnunum 🙂
TugsemEce 60 cc veriyorum onu bile vermeme rağmen bir aranma modunda hala o neden oluyor peki doyduğunu mu anlamıyor o zaman Biraz daha verirssm rahatlayıp doyup uyku moduna geçiyor sonra bi anda püskürterek çıkartıyor
Retina toplam 2 göğsümde günde 120 cc çıkarıyor oda anca zorlarsam kendimi baya Emme konusunda zaten sıkıntım vardı
KuzeyinAnnesii bende oğlumda aynılarını yaşıyorum 😔
KuzeyinAnnesii canım benim bebeğimde öyleydi yavaş yavaş ver biberonla aransa bile gezdir biraz kucağında yavaş yavaş ver anlamıyorlar doyduklarını
KuzeyinAnnesii 12 günlük bebeğe 60 cc mi veriyosunuz ? Doktor mu verdi siz mi ayarlıyosunuz ? Benim kızım 4 aylıkken 60cc içiyodu ondan sordum çok fazla ondan da kusabilir çünkü emziriyosunuz bide. Bide bebekler 3 aya kadar hep aranırlar biz o sorunu emzikle çözmüştük. Mama olarak da hipp deneyebilirsin
Minnosunannesi allah yardımcımız olsun ne yapacağımı şaşırmış durumdayım artık
Bende aptamil kullanıyorum ama bi türlü doymadı çocuğum.
FeyzaKoralAltn preTl kullanıyoduk bebeğim küçük diye gaz problemi olmasın diye conformil e geçtim dün allahım bitti çocuk bir püskürterek çıkardı ödüm koptu sözde iyi diye almışdım
KuzeyinAnnesii amin bende öyle valla
Daha çok minik sütünüzü artırmaya uğraşmaLısınız bebeğiniz mama takwiyesi aLırken sizde onun için sawaşın 🤗
GmzSnn neler yapıyorum artık o kadar yoruldumki ceset gibi dolanıyorum ortalarda beynim kendi kendine uyuyor ama ben uyanığım yıprandım yani
NeslihanPiaAbac tek mama olarak aptamil ve serisini denedim hep 1 gün kustu diye değiştirmiyorum deniyorum ama sürekli kusuyor kusunca da mecbur kalıyorum değiştirmekde
KuzeyinAnnesii reflü olabilir mi doktorunuzla görüştünüz mü?
OlgaArslan emmiyor benim bebeğim sağımla veriyorum oda az çıkıyor o yüzden mama veriyorum yavaş yavaş artdırdım çünkü açlıkdan emzikde versem uyumuyordu sütü bile 60 içiyor verince
KuzeyinAnnesii biraz çok gibi canım bilemiyorum istersen dr danış benim bebeğim hem meme hem mama yiyo ve ona rağmen kilo almıyo ve sürekli kusuyo gaviscon kullanıyoduk reflüsü olduğu için gastrolojiye götürdüm bu kadar mama verilmez çocuğa diye tepki gösterdi mamayı kesti sürekli ağlıyo aç bu çocuk diyorum ağlasın çocuğun midesini genişlettin ondan istiyo ondan da kusuyo dedi mamayı kesemedim ama azalttım ve şuan kusmaları geçti ondan dedim. Yine iyisini sen bilirsin canım