starwomen Deneyimli anneler bebeklerinizin diş çıkarma döneminde bebeklerinizi rahatlatan jel, granül, şurup… neler kullandınız? Nelerin etkisini gördünüz?
EsraUmut starwomen dentinox diye bı jel aldım fayda ediyor mu anlayamadım tam yeni aldım çünkü. tetagil diye bişi varmış onu da önerdiler. Ve karanfili ezip zeytinyağıyla karıştırılıyormuş ona da bakacağım denicem. Bildiklerim bunlar :)
starwomen EsraUmut tetagil bende kullanıyorum ama etkisi uzun sürmüyor 10 dk sonra yine aynı karanfil yağını da bugün akşamdan yapıp yarın kullanmaya başlayacağım
starwomen EsraUmut 6-7 tane karanfili bir kavanoza koyup üzerine de zeytin yağı koyup kapalı şekilde 1 gece buzdolabında kalacakmış bu şekilde yapacağım
EsraUmut starwomen bende biyerde okumuştum karanfili iyice ezip zeytinyağı ekleyip bekletin diyordu. Ama ne kadar karanfilden yapmak gerek bilmiyordum o yüzden sordum. Bende deneyeceğim inşallah
starwomen EsraUmut bana da arkadaşım söyledi o etkisini görmüş 6-7 yeterli oluyor dedi. İnşallah bizim bebişler de rahatlar 🙏