MelikSevdadefne Kızım dün 3 aylık oldu. Dün geceden beri sürekli ağlıyor emmekte istemiyor . Kucağımda duruyor bırakınca ağlamaya başlıyor. Uyku desen oda yok 5 dk yatıp kalkıyor. Benim gibi bu durumu yaşayan oldumj
Esraerdemserin MelikSevdadefne oğlum 2 ay 25 günlük. Gece on dedim mi hiç bir şekilde susmuyor. Uykuları çok hafifledi çıt sesine uyaniyor. Çok zor uyuyor. Büyüyorlar sanırım
Haticeeee123 MelikSevdadefne 4 aylıktan bildiriyorum 1 aydır böyleyiz inanın çöktüm artık ne gece ne gündüz uykusu var uyanık olduğunda da sürekli kucak istiyor 😭 ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum nede temizlik vs. Hiç bişey yapamıyorum bittim artık napicam bilmiyorum nereye kadar devam etcek onu da bilmiyorum
semma007 MelikSevdadefne evt ben yaşıyorum dün resmen yarım saat uyudu koca gün , gözlerin altı uykusuzluktan morarmış uyumuyordu ne yaptıysam meme emiyor sonra bırakıp ağlıyor huysuzdu bu ara çok arttı bu durum.
Gokcessmomm MelikSevdadefne benim kızımda 2 ay 27 günlük yaklaşık 15 gündür öyleyiz emmek istiyor ama emme pozisyonuna gelince ağlamaya başlıyor almıyor bi türlü gündüz desen zorla uyutuyorum yatağına koyuyorum 2 dk sonra ağlıyor.uykusuzluktan da bu sefer çok huzursuz oluyo sürekli ağlıyor.çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun minnakların canı sağolsun ne yapalım geçecek bu günlerde..
deniz-aras54 Bizde de durum aynı tek fark bizimki sürekli emmek istiyor göğüs uçlarım mahvolmuş durumda 🤦🏻♀️