Deletedmom_48 Merhaba kızlar bu markanın ürünlerini kullanan varmı alışveriş yapacağım c vitamini serumu nu alacağım onun dışında mutlaka al dediğiniz bi ürün varsa bakayım günlük bakım için🙏
Cemssceren Deletedmom_48 arkadaşım kullandı memnun kaldı ben de emzirme süreci bittiğinde kullanacağım
Deletedmom_48 Dolores link atarmısın aslında şöyle kafam karıştı birbirine benzeyen serum adlı birçok ürünü var ve dünyanın parası elimdeki ürünler bitmişken bikaç serumla nemlendirici alıp günlük rutin haline getirmek istiyorum
Deletedmom_48 Cemssceren cevremden çok duydum bnde fiyatlar çok artmış ama değer diyende çok bnde ilkkez deneyeceğim:)
Dolores Deletedmom_48 burada link kopyalamak yasak diye biliyorum şöyle söyleyeyim şu an evde değilim ama sarı şeritli olan ürün trendyoldan bakın isterseniz
Deletedmom_48 Dygsnk okdar çok çeşidi varki markanın tabi cilt tonuna göre ürünlerde değişiyor saolun🙏☺️
ecosummm Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım ve retinol kullanıyorum bir de bu markanın harika birşey ince çizgiler oluşmadan başlayın
tatlibiranneo Deletedmom_48 bu marka bi harika ama cok çabuk bozuluyor saklama koşullarına çok dikkat etmek gerekiyor bende baya alışveriş yapacağım yakın zamanda beğeniyorum bu markayı
Deletedmom_48 tatlibiranneo buzdolabında saklanıyor diye biliyorum farklı varsa bi bilginiz bilmek isterim 3ürüne 800tl ödeyeceğim bozulsun istemem🫣
tatlibiranneo Deletedmom_48 evet ama benimkisi buzdolabında bozuldu 🥲🥺 içinin ısı ayarından mıdır nedir bende alacağım o kadar oara verip yine bozulursa deli olurum
Deletedmom_48 tatlibiranneo yaa ona rağmen bozulduysa saklama koşullarını iyi öğrenmek gerek bozulduğunu nasıl anladınız peki