Busebulut Kızlar doğumdan sonra göbek kaldı bende sadece gobegımı erıtmek ıstıyorum ne yapmalıyım ? Vucudumda bacak bolgemi ve kalçamı eritmek ıstemiyorum sadece göbek erısın gıtsın bunun ıcın hangı spor turu gerekir ?
Ellidokuzece Busebulut youtubeden ayşegül demirsoyun videolarına bakın kesin sonuç alırsınız ama şöyle birşey beslenmenizede dikkat etmelisiniz
Busebulut Ellidokuzece bır bakayım o bayana 😇 peki sezeryan sonrası ne zaman spora başlamak lazım malum dikişler var sorun olur mu
Ellidokuzece Busebulut spor geçmişiniz yoksa karın egzersizleri için 6.ayı bekleyin ama ben daha öncede yaptıgım için 4 ayda başladım ama 2.aydan sonra tüm vücut kardio yapın ondan çok verim alırsınız azdan çoga dogru gidin acele etmeyin
Ellidokuzece Ellidokuzece bol bol yogurt ve maden sulu ayran yapın kendinize yulaf ve yulaf kepeginden saglıklı lapalar kurabiyeler vs.yapın ölçülü olmak kaydıyla göbek eritmek ve kilo vermek için düzen ve sabır çok önemli sormak istediginiz bir şey olursa yardımcı olurum
Busebulut Ellidokuzece tüm vucut kardıo yaparsam kalçam da erir heralde ben erimesin istemıyorum aslında
Ellidokuzece Busebulut valla vücut nerden istiyorsa ordan yakıyor aslında hangi bölgeyi çalıştırmak istiyorsanız bile en az öncesi 10 dakikalık bir kardio yapın sonra istediginiz bölgeyi çalıştırın ancak öyle etkili ve hızlı sonuç alırsınız