AsafPisi Merhabalar bebeğimin 40’ı çıkıyor yarın evde eşimle beraber yıkamayı düşünüyoruz tam olarak 40 çıkarmayı bilmediğim için sizlere sormak istedim 40 çıkarma nasıl yapılıyor, sizler neler yaptınız 40 çıkarmada
PatronBebek AsafPisi bebeğin 40 ı yoktur cnm lohulığın azami süresi 40 tır ve sadece kanama devam ediyorsa gusül alınır. Bebekle ilgili bir durum yok 💜☺️
AliAreninAnnesi AsafPisi bende 10 gün önce çıkardım Muğlalıyız biz bebeği bana yıkatmadılar büyüklerimiz bebeğimi yıkadı ona dokunmadan yıkanması bittikten hemen sonra ben duşa girdim benim ardımdan da eşim girdi duşa. Buralarda 40 ın çocuğun üstüne basmasın diye bebek yıkandıktan sonra anne ve baba yıkanmadan çocuğa dokundurtmazlar 😊
Denizege35 AsafPisi annemle bebegmi yıkadık sonrada ben girdim dusumu aldm abdestmi aldım okadar . Fazlada abartmaya gerek yok bence :)
AsafPisi PatronBebek evet doğru biliyorum annenin kırkıdır aslında ama yinede bebegimi yıkarken nasıl yapılıyorsa öyle yıkamak istiyorum, dedim acaba bir duası var mı, ya da yıkarken özel bir durumu var mı.
AsafPisi AliAreninAnnesi biz de maalesef eşimle ben yıkayacağımız için biz dokunmuş olacağız bebeğe, bebeği yıkadıktan sonra biz de duş almış oluruz