Sadeturkkahvesi Kızlar 😀yine istiyorum ama bende bi sorun var galibaa çark fln hiçbişey çıkmıyo kod varsa atar mısınız??
Ebrushkaa Sadeturkkahvesi canim akşam iftardan sonra gir sahur fırsatları oluyor dun 250 tl 100 tl de indirim verdi ben 2 defa ödeme adımına geçerken sepetimdeki ürünler gitti neyseki 4 5 parça bisey alabildim
Egiskom Sadeturkkahvesi 3 al 2 ödelerde olmuyor 😂 Ya da kupon süresi dolmuştur. Ama bana kalırsa bu kuponlarla değilde 250/100 300/120 indirim olduğunda almak daha mantıklı
Sadeturkkahvesi Egiskom kanzdan bi takım beğendim 450 tl böyle daha uyguna gelir diye düşündüm ama alamıyorum bi türlü
Mine01 Sadeturkkahvesi şöyle anlatayim sol ustte Kirmizi yazan hicbir urunde gecerli olmuyor mesela 100 tl uzeri 20 tl indirim yada %30 indirim gibi, onlari göz önünde bulundurarak siparis olustur
Sadeturkkahvesi KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN ÖNCE ÇARK BANA ÇIKMADI ŞİMDİ SİZ ATTINIZ ŞİMDİDE ALCAĞIM ŞEYDE OLMUYO BUDA BENİM HAYATTAKİ ŞANSIM AĞLAYARAK GÜNLÜĞÜME YAZMAYA GİDİYORUM
Mine01 Sadeturkkahvesi hos geldin indirimi oluyir ilk alisverise, esinin telefon nosuyla bi dene, uygulamayi ona indir, alacaksin enisonu🤣