Haydinn Sabah baş çevresi 39 du ılık banyo ateş düşürücü ile 37 ye düştü şuan keyfi yerinde kabızlık için de dulcosoft kullanıyorduk ama sabahtan beri 4. Kez kaka yaptı 3ü sulu sarı ishal ne önerirsiniz 21 aylık
Minikbirbebek Haydinn bizimde öyleydi Kanlı kakaya döndü sonra Dizanfeti dedi doktor Yatış yaptık 1gece serum falan düzelti şükür
Haydinn Minikbirbebek çok geçmiş olsun öyle birşey olduğunu düşünmüyorum ben inşallah değildir biraz daha takip edeyim bakalım
Meric21 Haydinn merhaba durumunuz nasıl geçti acaba, benimde bebeğim 21 aylık şuan aynı durumu yaşıyoruz
Haydinn Meric21 1 haftada anca toparladı ilaçlarla doktora götürdük kan kaka testi yaptı herşey temiz çıktı durmadığı için serum yerine bir iğne yapıldı röntgen vs çekildi . İlaçlarla toparladık birde emziriyordum sık sık
Meric21 Haydinn çok geçmiş olsun, röntgen ne için çekiliyor ben de götürdüm ilaç yazıp gönderdiler beta testi rica ettim yalnızca ona bakıldı negatif çıktı
Haydinn Meric21 vallahi doktor cok ilgili idi karnına tuttu gazi var bayağı dedi karnına röntgen çektirdi bol bol sıvı takviyesi yapın sizde inşallah en kısa zamanda düzelir geçmiş olsun