Divayorgun Doğuda görevdeyiz. Oğlum evde çok bunalıyor. 3 yaşında. İçime sinen temiz güzel kamera sistemi falan var iyi bi yer buldum. 3500 dediler tam gün. Eylül de başlayacak. İstanbul çok uçuktur diğer şehirler ne kadar merak ettim
EmineYilmaz Divayorgun kreşe göre değişiyor bulunduğum yerde 4 tane var 3500 8000 5600 6000 Yeni aldım fiyatları İstanbul Fatih
Mrv135 Divayorgun Ben İstanbul Anadolu yakasındayim arastirdigim kadarıyla fiyatlar 4000-8000 arasında. Bunların çoğu tam gün.
Glsahh EmineYilmaz fiyatların yanına kreş ismi yazmanız mümkün müdür bende fatihte oturuyorum oğlum haziranda 3 yaşına giricek kreşe vericem ama muhtemelen yarım gün veririm diye düşünüyorum henüz araştırma imkanım olmadı en azından fikir olsun
Laden Divayorgun ben yarım gün 750 ye gönderiyordum. Sabah 8 öğlen 12.30 şeklinde. Ama kahvaltısını evden koyuyordum orada verilmiyordu. Bazı sorunlar yaşadığımız için aldım okuldan. Yakınımda bir kreş daha var devlete bağlı yarı özel oluyor sanırım. Tam gün 1400 liraydı bu yıl. Önümüzdeki yıl nasıl olur bilmiyorum ama oraya göndereceğim nasipse
EmineYilmaz Glsahh 8 bin olan ipek böceği 3500 olan masal treni Diğerlerini eşim bulmuş akasya diye bişi demişti galiba tam öğrenip yazarım
Glsahh EmineYilmaz tamam teşekkür ederim. bir de minik kaşifler varmış bir kaç kişiden fikir aldım herkes çok memnun oradan bir de oraya sormak lazım
EmineYilmaz Divayorgun ya farklar büyük örnek veriyorum 3500 olanda pedegok yok, 8000 olanda var gibi gibi
Glsahh EmineYilmaz sorunuzu yeni gördüm çok geç oldu ama kusura bakmayın. Çapa da bu çapa fen lisesinin ilerisinde kalıyor biraz