ceylanguller merhaba arkadaşlar yürüteç kullanmaya başlayanlar kaçıncı ayda bindirmeye başladınız acaba özellikle erkek bebek annelerine sormus olayım? (sorum çok açık, zararlı vs diyenlere muhalefet olmaya çalışanlara sorulmuş bi soru yok )
tuzludakota ceylanguller 6 aylıkken aldık yürüteç 7 bucjm 8 aylıkken bıraktık erkek bebeğim var şuan 1 yaşında
Deletedmom_62 ceylanguller Biz 5 aylıkken almıştık sürekli zam geliyor diye o zaman tam bilemiyordu kafası öne düşüyordu 6 aydan itibaren çok güzel binmeye başladı şu an 7 ay 5 günlük yürüteçle kendi etrafında tur atıyor arkamızdan geliyor yürüteçle her yere. Benim kızım çok fazla dik duramıyordu yürüteç sayesinde Şu an bayağı dik duruyor adım atabiliyor yürüteçsiz Ben çok memnunum başta önyargılıydım Ama iyi ki almışım diyorum
Hndealnathn 7 aylıkken bindirdim oğlumu 9.ayda sıralamaya başladı bir daha da binmedi. Gün içinde çok çok zorda kalmadıkça asla koymadım koyduğumda da maksimum 10 15 dkda içinden cikardim
Poyrazin_annesii Kafasını dık tutmaya başladıgında koydm . 9 aylık olana kadar kullandk. Baya işe yaradı. Oglum adım atmaayı öğrendi. Yürüme arkadası aldm ama onu sevmedı.
Svdnr ceylanguller ben 5 aylik koydum oglumu ama gelisimi iyiydi ayagi yere tam basabiliyodu ilk hunler 5 dk koyuyodum simdi 9 aylik ucuyoo 😂
tuzludakota ceylanguller bana oldu 😂 peşimden geliyordu hemen kendi kendini oyalıyordu , oğlum için bir + görmedim ben açıkçası zaten hareketliydi ve emekliyordu
tazebiirannee ceylanguller 6 aylıktı sanırım ilk başlarda sadece duruyodu sonradan kendi gitmeyi çözdü 😄
Mustafam-elifim ceylanguller 6 aylıkken koydum ben başını kaldirabiliyordi dik durabiliyordu ilk bebeğim erkekti onuda 6 aylıktı koyduğunda şuan 9 yaşında çok şükür bı problem yok ilerdedw olmaz inşallah bu bebeğim kız 6 aylıkken koydum şuan 8 aylık evi turluyor 😅
Yaseminsaribas ceylanguller ben karşıydım fakat aile baskısından kaynaklı aldım 8+15 günlük ve 2 haftadır kullanıyoruz