35izmir oglumuz01 valla bnde böyle diyorum. Napılabilir ki bn kaşarlı omlet yapıyorum yanına domates salatalık ya da haşlanmış yumurta domates salatalık bazen ceviz kayısı bazen muz bazen portakal yanına fln pankek yapılır mesela yarın sabah kahvaltısına kabaklı yumurta yapıcam değişiklik aklıma geldi ya da patates yapıyorum airfry da fln işte bu kadar
Mrvsmt2502 oglumuz01 yumurta sevmiyor kızım bende kendi yaptığım bebe büskivisine o günkü bi meyveyi ekleyip veriyorum, pankek, krep biraz yağda domates rendesini pişirip üzerine biraz kaşar gezdirip çok az ekmekle veriyorum, bazen çorba içiyor
NariNariKiminYari oglumuz01 değişiklik olsun diye krep çorba bebe mücveri yapıyorum hergün yumurta yemeyi bende istemezdim gına gelir 😂
gamzes-26 Çılbır diyoruz biz başka adı varmı bilmiyorum kaynayan suya yumurta kırılıyor pişince üstüne yoğut dökülüyor dün yaptım benim kız sevdi bayagı
Guvercnn Havuç kabak rendeleyıp bıraz kavuruyorum üstüne de Bı yumurta kırıyorum bezende kaşar koyuyorum çok güzel ve doyurucu oluyo turp da rendeleyıp yumurta kırdgm oluyo normalde yumurtanın beyazını kesinlikle yemez ama bu şekilde yıyor anlamıyor tavsıye ederim