linasilan Glsahh Sleepy kullanıyordum 2 aydır hep sızdırıyo hemde iz yapıyor suan a101 soffio püre touch kullanıyorum gayet memnunum
Merv07 Gamze225 en iyisi sleepy naturel (mavi olan) 👍 prima premıum care da kullanıyorum ama sleepy naturel ondan daha iyi
Merveozdmrr Gamze225 sleepy kullandım sızdırdı kakasını hep çıkardı baby turco aldım sızdırdı şimdi molfix i deneyeceğim
nhlhmz11 Gamze225 baby turco kullanıyorum , hiç bir şekilde lastik izi vs olmuyor , benik bebeğim 26 günlük, ablamda baby turco kullaniyor iki buçuk yaşında onunda kızı memnun
balarisiannesi Gamze225 hemen hemen hepsini denedim imkan varsa prima yada huggisse yoksa sırası ile molfix baby turko pure baby goon can bebe evy baby memnun kalmadıklatım sleepy ve padlers
Pateteslimanti Bende kullandım slepeey hiç memnun kalmadım çok pişik yaptı ve sızdırıyordu molfix kullandım başlarda iyi gidiyordu sızdırma yapmıyor ama o da pişik yapmaya başladı şuan e bebekde satılan goon sarı bezi kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırma pişik yapmıyor
Ozlemm11 Gamze225 ben de sleepyden tam da bu dertten muzdarip biri olarak baby turcoya gectim cok memnunum