Gamze225 Merhaba güzel anneler slepy kullanıyorum bebeğim için sızdırma yok ama popusuna izi çıkıyor lastikleri sıkıyor kullanıp memnun kaldığınız bezleri yazarmsnz
Semaaa39 Gamze225 bende sleepy kullanıyorum. Lastiklerini kopartıp o şekilde takıyorum. Sürekli bezini değiştirdiğim içinde sorun olmuyor. Birde öyle deneyin isterseniz. Diğer türlü kıpkırmızı oluyo popoları
Aminenur1 egeninanns bende 1 numara kulaniyorum ama yanlislikla eve 2 numara aktif bebek stoklamisim cok farki varmi?
Mrvunluu Ben normalde canbebe kullanıyorum fabrıkasından aldığım için bebegıme de uyduğu için deprem olunca deprem bolgelerıne çalıştılar fabrıkada kalmayınca öyle şansa eşim şoktan bebemnatural almış ben beğendim fiyatı da uygun sızdırma kesinlikle yapmadı
34gnl34 paputmoms bende bimin jelly willy kullanıyorum 1 numara sızdırıyor diye 2 numaraya geçtim ama 2 numarada sızdırıyor aslında küçükte gelmiyor bebeğim 2 aylık o marka bezi beğendim oğlum mu çok yapıyor bezde mi sorun var anlamadım.
Zeynep-Azra Ben de sleepy bio natural kullanıyodum hem çok sızdırdı her alt bakımında üstünü de değişmek zorunda kaldım ayrıca pişik oldu sonra primaya geçtim çok memnun kaldım sızdırma falan da yapmıyo
Sedoliii20 Doğduğundan beri sleepy kullanıyoduk bantları çok kısa ve sızdırma yapıyordu molfixe geçtik çok memnunuz
busudiyin96 Gamze225 biz ilk baby turco ile başladık çok fazla lastik izi oluyordu. Bezler arasında kalıbı en geniş molfix biz molfixe geçtik ne iz kaldı ne sızdırma
Yasemin23 busudiyin96 doğduğundan beri Molfix kullaniyordum ama pişik yaptı 3 numarası sleepyi denedik pişik geçmedi tabi ki lastik izi yapıyor evet ne kullanacağımı şaşırdım
_YanakReisinAnnesii Ebrushkaa hayır olmuyor genel olarak. Geceleri sıkı bağlıyorum o zaman oluyor bazen 😂 ben üzerinde ki kiloya göre gitmiyorum ondandır belki bilemedim
-NilsMom- Gamze225 prima premium care alın mutlaka,diğer bezlere göre daha pahalı ama sıkma sızdırma hiçbir problem yaşanmıyo
Sedefino Gamze225 baby turco kullandım sızdırma yaptı sleepy kullandım oda sızdırma ve lastik izi yapıyordu megersem bu iki bezin marka sahibi aynı kişiymiş molfix e gectim inanılmaz memnunum zaten primanın yan ürünü diyorlar
mavigiller Gamze225 bende sleepy den bu yüzden vazgeçtim lastikleri inanılmaz iz yapıyor her numarasında aynı şeyi yaşadım canıma tak etti önlem deneme paketi almıştım çizgi göstergesi yoktu ve kalındı güzeldi ama çok beğenmedim daha sonra e bebeğin goon bezini duydum instada doktor annem falan bir kaç kişi deneyip onermsiti aldım ve bundan sonra tek bezim bu inanılmaz rahat sleepyden çok daha kaliteli sleepy gibi içindeki pamuklar dağınık pot pot durmuyor deneyin tavsiye ederim 🌸