Rainyellow Gzm-asya ben yaptırdım , çevremde rota virüsünden 1 hafta hastanede yatan çocuklar gördüğüm için ve sahile kıyısı olan bir yerde oturuyorum burda bulaşma riski daha çok oluyor
Semaaa39 Gzm-asya benee yaptırdım. Daha doğrusu karnesinde hangi aşılar varsa hepsını yaptıracagım :)
Melis1706 Gzm-asya bugun 2. Dozunu yaptirdim ikisinde de bir yan etki olmadi valla bi tanidigimiz yaptirmamisti cocugu gecirdi hastanede yatmisti o yuzden ben yaptirdim
Azra41 Gzm-asya haftaya 2. Dozumuzu olucaz ve gerçekten de yaptırılmalı burda mı happy mom da mı tam hatırlamıyorum bir Arkadaşin eşinin bebeği ölmüştü rotadan 😔 bide onun kuzeni ölmüş çok etkilenmiştim .. Su aralar hastalıklar çok fazla yaygınken önlem her zaman onemlidir bence. Keşke dememek icin yapılmalı 🥹
Alesut05 Yaptırdım 2 ve 4. Ayda yapıldı. Evet genellikle tüm doktorlar öneriyor menenjiti de öyle. Bu aşılar pahalı aşılar. Tüm dozları yaptırınca baya bir para yani. Madem bu kadar gerekli keşke ücretsiz olsa tüm çocuklar yararlansa
Asyaveannesi04 Gzm-asya biz yaptırdık🌺 inanılmaz salgın var yakalandığında hastane de perişan olacağına yaptırdık
afrAybars Gzm-asya bu hastalık döneminde kesinlikle yaptırılmasını gerektiğini düşünüyorum ✨ yarına ne olacağımız belli değil mesela şu an deprem bölgelerinde çocuklarda çok yaygın ne yazıkki buda aşısızlıktan maalesef 😶 Rabbim herkese yaptırma gücünü imkanını versin çünkü ciddi anlamda pahalı
gocebebirbayan Gzm-asya kesinlikle yaptırılmalı zehirli ishal aşısı bu ve bebeklerde en az sarılık gibi yaygın bir hastalık. Ben 3 ve 5 aylarda yaptırıp bitirdim aşıyı şükür. Darısı menenjit e inşallah