annelik_delilik catgirlmoms instagram üzerinden pantolon gömlek siparişi vermiştim dokuz aylık diye gönderdiler oğlum dokuz yaşında giyer Allahın izniyle 😔 şuanda bayramlığı yok o yüzden 😭
bebitonunannesi_ catgirlmoms Bu uzun kollu tişört ve pantolon aklimda var nasip bakalım.Sizce nasıl, bebeğim 10 aylık
annelik_delilik catgirlmoms var ama onunlasa uğraşmak istemedm kapıda ödeme almıştm paramın geri gelecegnden şüpheliyim hayırlısı olsn bakıyorum şuanda lcw da güzel takımlar var 🥰
catgirlmoms annelik_delilik O yaşta tanıdığınız varsa hediye edebilirsiniz .instagram bu konuda riskli . Çok geçmiş olsun. Bakıyorum Lcw .Kızım var ama erkek bebek kıyafetleri daha çok hoşuma gitti bu sezon 🤭
catgirlmoms bebitonunannesi_ çok hoş güle güle giysin eminim rahatta edecektir. Gömlek olunca rahat edemez .İyi düşünmüşsünüz .
bebitonunannesi_ catgirlmoms işte bebeğim dar ve düşük omuzlu ya acaba askı düşer mi omzundan diyorum🤔
catgirlmoms bebitonunannesi_ pantolon sıkı olursa çıkartırsın askıyı . İlerde kullanırsın. Önemli olan bebeğin onu çekiştirir mi bence 😂