Yasemin23 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende doktor molcef verdi bir de suda çözünen bir ilaç 2aylik bebeğim var üç gün kullandım kızım ishal gibi oldu iki gün önce de ilacı kullanmayi bıraktım bebeğim ağız dolusu kustu ilaç dokunmuş olabilir mi
Ebrulavinya Yasemin23 evet olabilir size tavsiyem niola yağı alın internet den tamamen bitkisel oc çamaşırına iki üç damla damlatıp giyiyorsunuz bir de dut kürü yapın çok dua edersiniz inşallah
Lesyaca Yasemin23 canım bende başka rahatsızlığımdan dolayı antibiyotik kullanıyordum bebeğimi doktoruma götürdüğümde antibiyotik kullandığımı söyledim oda bana sen antibiyotik kullanıyorsan çocuk ishal olabilir bu yüzden çocuğa probiyotik kullan dedi ve çok şükür iyi geldi aklında bulunsun probiyotik damlalar oluyor onlardan kullanmıştım
Yasemin23 Ebrulavinya yani antibiyotikler anlık geçiriyor sonra tekrar başlıyor bitkisel bir şeyler yapmak en iyisi sanırım
Yasemin23 Lesyaca teşekkür ederim evet probiyotik takviyesini ben de duydum ishali düzeldi bugün itibari ile ama kusma durumunu anlayamıyorum reflüden de şüpheleniyorum açıkçasi