BirPrensAnnesi___ Göğüslerimden çok süt akıyor sürekli üzerimi değiştirmekten bıktım resmen sırılsıklam oluyorum başına gelen varmi yada akmamasi için yapabileceğim bisey sağmak dışında
Anacemi4123 BirPrensAnnesi___ o günlerin kıymetini bil bence Buda dert mi ilk haftamda bende öyleydim çocuk 3 aylık 3. Haftadan itibaren süt az geliyor diye mamada vermek zorunda kaldım süt artsın diye uğraşıyorum hala
BirPrensAnnesi___ Annebbk Allaha şükür ama çok akıyor yani yatak yorgan yastık komple süt oluyorum e haliyle yaz da geldikçe kokuyor insan 😊
Bernayy Sürekli sağmak çok zor ama mochi gibi bir ürün kullanabilirsin hem süt ziyan olmaz hem de zamanın sana kalır bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ama zamanla terbiye olacaklardır göğüsler
BirPrensAnnesi___ Bernayy 2 ay 24 gunluk daha inşallah dediğiniz gibi olur yada en kötü sagacagim mecburen bu zamana kadar hiç sağmadim ama
Busra_58 Hem sağım yaparak hemde göğüs pedi kullanabilirsiniz benim de doğumdan sonra çok sütüm oldu sırtıma kadar ıslanırdım göğüs pediyle önüne geçtim
Busra_58 BirPrensAnnesi___ e bebek de neredeyse tüm göğsü kaplayan pedler var çok işinize yarar ve sıvıyı hapsediyor denemenizi tavsiye ederim