asilbabymom kızlar emziriyorum bir kaç gün göğüslerim yara olunca sağarak biberonla verdim. şimdi göğüslerim yumuşadı bir kaç çekişten sonra huzursuzlanıyor itiyor ve ağlıyor meme ucunu tutmuyor sebep ne olabilir?
Nilayy03 asilbabymom şu an aynı sorunu maalesef ki bende yaşıyorum 😔 memeye yaklaşınca çok huzursuz oluyor ve başlıyor ağlamaya zor avunduruyorum keşke biberon vermeseydim diyorum ama mecbur kalmıştım
Fndkurdu asilbabymom tazyik 3 4 tane geliyorsa uçtan bu rahatsız ediyor olabilir canım kaç aylık bebiş
sumeyye1yksk benımde bebegım 4 ay 8 gunluk 1 haftadır meme reddi yasıyoruz asla emmıyor aglıyor mecbur bıberon ıle verıyorum
Fndkurdu asilbabymom tazyik mi olduğuna emin olun pes etmeyin eğer tazyiksr sebebi önden biraz elle sağın kesinlikle sağğma makineleri ile değil elle sağım yapın tazyik az da azalır fayda etmezse eğer yatarak emzirin
Cerensevinccakmak Bizde 5 günlüğüz dünden beri aynı sorunu yaşıyorum. Sütüm gelmedi diye birkaç kere mama vermek zorunda kaldım şimdi meme istemiyor. Ama emmesi de lazım ya sarılık olursa diye korkuyorum.
Bernayy Cerensevinccakmak meme reddi için çok erken sütünüzün tadına bakın ağzının etrafına biraz sürün tadını alsın bence çözersiniz insatagramda Dilruba demirezer var emzirme danışmanı ona da yazabilirsiniz ücret talep etmeden yardımcı oluyor
karamellipuding Biberona alışmış olabilir ☹️ biberon vermek zorunda kalırsanız kaşık biberon kullanabilirsiniz
Bernayy Farklı pozisyonlar deneyin yatarak zıplayarak bizde uzun süre yaşadık genelde yatarak emziriyordum ya da ağzıma dikkatini çekecek bişey alıp dikkatini dağıtmaya çalışıyordum