MineBos asla ama asla bırakmaz dediğim oğlum çok kolay geçti ve iyiki biraktirdik çünkü günde bir yumurta dahi yemeyen iki kaşık çorba içmeyen oğlum yemek yemeye başladı. Nasıl biraktirdiğimiza gelirsek tam 22.5 aylıktı eşimin memleketine tatile gitmiştik ve aşırı babacı olmaya başlamıştı son zmanlar da gece bile uyanıp meme emer ardından babasını isterdi bu işimizi kolaylaştırdı açıkçası. İlk gece çok zordu uyandikca eşim kucağında gezdirdi salladı çoğunlukla eşim ilgilendi çünkü ben yanasinca direkt üstümü açıyordu gece uyku sersemi olduğu için konuşmuyordm ama gündüz hep konustum annecim meme artık bitti yeterince içtin büyüdün bak süt bitti falan diye hep anlattım memesiz uyumazdi uyku bastirdikca meme diye ağlamaktan ziyade artık anne meme bitmiş süt bitmis diye biraz mizirdanmaya başladı hep babasının kucağında gezerek uyudu ilk iki üç gün sonra alıştı arada aklına gelse bile önceden anne meme aç ver derdi artık yok bitmiş demeye başladı kesinlikle bizim zannettigimizden çok daha akıllı bebeklerimiz tabi bu süreçte gündüz dedesi gezdirdi gece babası ilgilendi eşimin desteği olmasa ben kendim biraktiramazdim. Bu arada ben de off bıraksa artık diyordum ama oğlum çabuk kabullendi bu sefer ben vicdan yaptım psikolojik olarak ikiniz de hazır olmalisiniz