bisenakillisinzaten Bebeğim 19 aylık. Bir buçuk iki ay öncesine kadar 4 öğün yediriyordum. Sabah öğlen akşam bir de yatmadan önce. Sonraları gece mamasını yememeye başladı asla istemiyorum şimdi 3 öğün yedirmeye çalışıyorum bu şekilde yeterli olur mu ?
bisenakillisinzaten Aselllll iştahsız bi bebek. Arkasında koştura koştura yediriyorum 4 öğün verirsem belki iştahı artar diye düşündüm ama artık onu da yemiyor zaten
Aselllll bisenakillisinzaten canım yatmadan guzelce yedir bazen cocuklar ıstahsız olabılır bugun kızım yalnızca 2 kase corba ıle duruyor 1 lase öğlen ıctı 1 kase aksam hatta yarısı kasenın uyudu zorlanıyorum gece beslenmesi reflu gıbı hastalıklara yol acıyor
oglumubeklerken bisenakillisinzaten öğlen yemeği saati ile akşam yemeği saati arasını biraz daha açıp o iki öğünün arasına bir ara öğün siğdirabilirsiniz mesela. Muhtemelen akşam yemeğinden sonra karnı tok olduğu için uyku öncesi yemiyor. Dediğim gibi yaparsanız akşam yemeği tokluğu ile uykuya geçer emiyor ya da mama alıyorsa da onlar ile de desteklersiniz.