Kleop Merhaba kızlar, bu ramazan bayramı bebeğimizle ilk bayramımız. Çocukken ailemizin bayramlık alma geleneğini devam ettirmek istiyorum. Sizler bayrama ne düşündünüz bebişleriniz için? Kıyafet önerilerini alabilir miyim? 💕
Uykusuzkoala Kleop söyle bir elbise çıktı karşıma bayıldım fakat güvenilir mi emin olamadım olursam alacagım, çok sirin.
asyakusunannesii Kleop e bebekten bu elbiseyi aldım bakalım gelince nasıl bişey beğenecek miyiz ona göre ya kalacak yada iade olacak 😊😊
acimavi Kleop yılbaşı için defactodan bordo elbise almıştım, yılbaşında tatile de gidince aileden kimse görmedi elbiseyi, onu giydirmek istiyorum nasip olursa. Altına da mus çorap aldım
Kleop Linaoykum_ yaşadığımız yer için bu elbise soğuk olabilir ama kurban bayramı için şimdiden almak istedim çok güzel 😍
Tospikniloya Linaoykum_ sanırım bu yazın bu yaka moda olacak.kizimada bu yakadan gömlek alacam . güle güle giysin siizn kziiniz
Kleop Uykusuzkoala harika tam istediğim gibi bu da. Bir de benzer renkler giyinip bayram fotoğrafı çekinme fikrim var. Bu elbise işimi kolaylaştırabilir. Ben de araştırayım 💕
Zeynep-Azra Uykusuzkoala bu aşırı tatlı bu sitenin internet sitesi de var ama gğvenilirliği konusunda bilgim yok ama takım harika
birpapatyaannesi asyakusunannesii evde pembesi var bizimde ama boyu cok uzun geliyor gözüme belki anneme kestirebilirim biraz değerlendirebilirim 🥰
Uykusuzkoala Kleop bende bayıldım kapıda ödeme varsa alacagım galiba. lcwya da bakabilirsiniz bebe yaka kız bebek elbise yazarak benzer modeller var.
Tospikniloya Kleop henüz almadım para biriktiriyorum almak için.bu gömleği ve altına kot veya normal krem pantolon
asyakusunannesii Tatlican bende beğeniyorum ürünlerini ama bakalım kızıma yakışacak mı nasıl duracak merakla bekliyorum 🥰