MetGok Merhaba anneler 3 aylık bebeğim var doya doya sevip eğlenmiyoruz. Sürekli ağlıyor sürekli kucakta oturup bir kenarda ağlamak istiyorum çok yıprandım uykuyu çok özledim. Kocam kaynanam annem yardım ettiği halde böyleyim düşünün. Arkadaşlarıma bakmıyorum şehir dışına çıkan yurt dışına giden kafelerde gezen ben evden anneme gidene kadar arabada perişan oluyorum ağlamalardan o kadar bunaldım ki bazen acaba ben mi beceremiyorum anne olmaya uygun biri mi değildim diyorum. Bu ara birde memeyi zorla tutuyor güzelce yiyor sonra kusuyor üst baş değiş 3 aydır böyle ne zaman bebeğimle keyifli zaman geçireceğim.
Myagmurr MetGok aynı soruları bende sorardım uyanıkken sadece ağlardı:) 4.ayda düzeldi bizimki. Gazdan hepsi. Sab simplex damla çok iyi geldi. Ilık duş, fön sesi, bol bol sırtına masaj, bacaklarını karnına doğru itmek bunlar çok rahatlardı oğlumu
dikkatbebekvar MetGok şöyle yazılar görünce keske sarılsak aglasak diyorum 😂 cünkü apaynısını yasıyorum. Dogdugundan beri aglak. Altını değişirken o kadar aglardıki ayaklarını 2 aydan sonra böyle durup bakabildiğimi farkettim. Herkes ilk banyolarında videoya alır. Biz hep savastan cıkmıs gibiyiz banyo yaptırırken. 40 lıyken zorla bebeklerini uyandırırlarmıs ben hiç o duyguyu yasamadım 😂 bebegimi uyurken özleme duygusunu bile henüz tadamadım desem. Cünkü o kdar yoruyoki beni bes dk daha uyusun diye evde nefes almıyorum. Gecen uyurken kontrol etmeye girdim odadan cıktıgımda nefesimi tuttugmu farkettim. dısarıya cıkmak iyi gelir diyolar cıktım bebek arabasında durmadı bi ara kucağıma alıp bebek arabasını diğer elimle sürdüm , yani her bebek için gecerli değil bazı seyler ve ben sakin kalıyorum aglayınca gülüyoruz oynuyoruz diyolar ya o yüzden kendimizi daha da kötü hissediyoruz biz kalamadıgımızda ben yapamıyomuyum annelik diyoruz. İnsallah haftaya 4 aylık olacak. Daha beter mi olucaz yoksa düzelicekmi görücez. Böyle isyan etmek de istemiyorum Rabbim saglık versin yorulmak sıkıntı değil cok sükür bugünlere 🌸
MetGok Myagmurr İnanın hepsini yapıyorum. Ağlayıp kucakta gezen bebiş yatırıp altını açınca kahkahalar atıyor gazdan olsa öyle yapar mı ? Bugünde emmemek için ağladı aç ama altını açtım emdi 🤷🏻♀️ tulum giyiyor yani lastik sıkacak bişide yok
MetGok dikkatbebekvar Amin Allah sağlık versin. Ağladıkları zaman çözüm bulamamak kötü 🤷🏻♀️ inşallah büyüdükçe daha keyifli olurlar
Monalisa577 Beni anlatıyorsunuz ne anneme ne bir arkadasima ne bir misafirlige evden cikmak istemiyorum agliyor surekli ve millet aglayan bebek gormemis gibi aaaa agliyor soyle boyle diyor ve gittigime pisman oluyorum 4. Aydayiz dogudundan beri boyle daha ne kadar surecek bilmiyorum ama bende diger insanlar gibi rahatca bebeğimle birseyler yapmak istiyorum
MetGok Monalisa577 Monalisa577 Yazılanları okuyunca en azından tek benimki böyle değilmiş diyorum Allah sağlık versin inşallah hepsi düzene girer.