Dlk55blt-rdvn Kızlar bu damlayı kullananlar var mı aranızda uyku yapıyor mu bizimkinde uyku yaptı ama bağımlılık yaparsa ve onsuz uyuyamaz hale gelirse diye korkuyorum gerçi aşırı huzursuz gece sürekli uyanan bi bebek 5 aylık
Morcivert061 Dlk55blt-rdvn biz kullandık. Uyku yapıyor evet ama doktor ona göre dozunu veriyor. Birde biz bı hafta sonra kestik. Siz ne için kullanıyorsunuz
_YanakReisinAnnesii Dlk55blt-rdvn biz belirli aralıklarla kullandık. Alerjikti oğlum semptomlar ağırlaşınca 1 hafta kullanıp bırakıyorduk. Bizde de uyku yapıyordu ama bırakınca onsuz uyuyamam olayı olmuyordu.
Cnroglm Dlk55blt-rdvn merhabalar bende 10 aylıkken kullandım hastalandı oğlum onun üzerine verdi doktor hiçbir zararı olmadığını uyumadığı zamanlarda verebilirsin dedi hasta iken 3 gece kullandım. Sonrasında 4 kere uyku sorunu yaşadığım için kullandım ve bu damla sayesinde oğlumun uykusu düzene girdi şu an çok rahatım kilosu kadar damlat demişti bana
Dlk55blt-rdvn Morcivert061 bizde besin alerjisi şüphesi vardı bir de hırıltı ve burun tıkanıklığı vardır ne için verdi tam olarak anlayamadım ben de
Pol34 semAlya38 kısa süreli kullanılması gereken bir ilaç. Alerjide, balgamlı hastalıklarda falan kullanılıyor. Bi kaç gün sonra kullanmayı bırakmak gerekiyor
Moonalisaa Dlk55blt-rdvn bu yazdıklarınızın aynıları bizde de oldu. Üstüne birde enfeksiyon oldu🙈 yaklaşık 1 ay kadar kullamamızı söyledi doktorumuz. Ama biz de uyku vs yapmadı