34mrve42 Kızlar 2aylık kızım var çarşamba günü 3 tane aşı olucak sağlık ocağında tabi aşıdan sonrası beni korkutuyor ilk anneliğim sizin nasıl geçti önereceğiniz şeyler varmı
Kezbannnn 34mrve42 biz bir sıkıntı yaşamadık ateşi olursa calpol vermemi söylemişti hemşire ateşi de olmadı. İnsallah sizinkide sıkıntısız geçer.
Duygulinaa 34mrve42 bizde de sıkıntı olmadı cnm ateş yapmadı sadece huzursuzlugu oldu kizimin keyifsizdi bi kac gün insallah sizinde guzel gecer
Nuurrdi 34mrve42 benimde ilk bebeğim çok tedirgin oldum. Ateş yapmaz dediler ama bizde biraz ateş oldu. Calpol verdim çok yükselmeden bir çay kaşığı sonra hiç çıkmadı. Kucağımda çok tutmamaya ince giydirmeye çok örtmemeye özen gösterdim. Çokta korkulcak gibi değilmiş
Kezbannnn 34mrve42 normalde de sadece uykusu geldiğinde ağladığı için o gün ekstradan bir ağlama huzursuzluk olmadı. Bende korkarak gitmiştim ama korktuğun gibi olmadı
Betul-doruk0 Hayır hiç öyle bişey olmuyor stres yapma sakın vücudunda enfeksiyon yoksa ateş yapmaz merak etme