Arimayaa Selamlar kız kardeşim 30 bin civari kredi çekip altın almak istiyor fiyatların yükseleceğini duyup bu karara varmış size danışmami istedi olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyor.. 😘😘okumak icin
Umutveannesi Arimayaa biz yaptık bir ay önce. 60 bin kredi çektik iki tane bilezik bir tane de tam altın yaptık. Bizimki yatırım amaçlı uzun vadeli kenarda kalsın diye. Bugün al bir iki ay sonra bozdur yapacaksa hiç yapmasın zarar etme durumu olabilir ama uzun vadeli düşünüyorsa mantıklı
S_x_w Arimayaa yatırım fazladan ihtiyaç duymadığınız para varsa yapılmalı..geçen sene altın tavan yaptığında çoğu kişi aynı hatayı yaptı ve altın yükselişi durduruldu ve epey düştü işte o zaman herkes bırakın kar etmeyi borç ödeyemedi kredi ile altın aldığı için
Balkelebegi Arimayaa yasak aslında. Altın dolar kripto vs almayacağım diye imza atılıyor. Fiziksel alırsa sıkıntı olmaz
Elifmm Krediniz faizlimi faizsizmi olacak eger faizli kredi cekecekse yine aynı hesaba gelecek.tek karı bilezik gibi bi takı alırsa takmak olur
Umutveannesi Arimayaa benim babam esnaftan kredi çekiyor ya onlarınki farklı. Çok düşük faizli 5 sene ödemeli oluyor
MeteYmen_Annesi Bende durumumu düzelince kredi çekip altın almayı planlıyorum çünki altın felaket şekilde zamanıdır artıyor kredi sabit kalacak her türlü ödenir mantığıyla bana çok mantıklı geliyor
MeteYmen_Annesi Arimayaa ben yüklü çekeceğim yani eşime kredi hakkı çıkarsa rahat 150 160 bin çekeceğim çünki altınlarımı yedi o kadar kredi çıkarsa çektirip hepsi ile aldığı benden bileziklerini yapacağım
Minnakordek Arimayaa bu faiz oranlarıyla mantıksız bence bikac yıl satmm dursun diycekse alsın illaki kara geçer
inciglms Finansbank yeni müşterisi olana 50 bin TL veriyor bayagi düşük bir faizle ona baksbilirsiniz