Hilaldemirtas Arkadaşlar chicconun kahucuk emziğini aldım 20 günlük kızıma kaynar suya attım dezenfekte olsun diye ama emzikte koku war kızım ağzına alınca tiksinip atıyo kullanan warmı bu emziği ?
AlpBebek Hilaldemirtas Benim bildiğim emzik kısmı kaynar suya konmamalı. Mika ve cam konulur ama silikon ve kauçuğu koyarsanız erime olur. Koku da ondan olmuştur muhtemelen. Benim oğlumda ilk günden beri chicco kauçuk emzik kullanıyoruz. Şu an silikon uçları kabul etmiyor. Sadece kauçuk emzik istiyor. Gayet de memnunuz. Sıcak suda elinizle yıkamanız yeterli.
Cansu425 Hilaldemirtas bende nukun kaucuk emzigi var bende sterilizatore atiyorum hic koku olusmadi bende sıcak su yeterli olmaz mutlaka sterilizasyon isleminin yapılması gerekiyor yeni dogan bebekler icin her gun
Prensesannesiii Hilaldemirtas bendede nuk var sıcak suda 5 dk kaynattım zatrn kaynatılması gerekiyor kullanım kapıdında da yazıyor ama koku falan olusmadı bebmde silikon emziği almadı sürekli aynı dediğin givi attı
AlpBebek Prensesannesiii Hangisinin kabında yazıyor kaynatılması gerektiği? Ben kapta okudum direkt emziğin kaynatılmaması gerektiğini. Göğüs pompalarında bile silikon parçaların katnatılmaması gerektiği yazar her zaman.
Prensesannesiii AlpBebek kaybatıkdığınfa rmzik yumusar ve bebek daha kolay alır brn 2 tanr aldım farklı markalar 2 sindede 5 dak kaynayan suda steril edilmrsi yazıyordu
elifzeze Hilaldemirtas bende yemi kullanmaya başladım canım alıştırmaya çalışıyorum kızımı hiç bi emziği kabul etmiyor
AlpBebek Prensesannesiii Anladım doğrudur. O zaman markadan markaya değişiyor olabilir demek ki. Benim emzikte de pompada da dediğim gibi yazıyordu.