Ruzgarveannesi1 Göbek eriten kür sihirli değnek ne varsa üzerime fırlatın eski kilomdan daha düşük kilodayım kaldı göbek eritenler nasıl eritiyo ya 🤦🏻♀️
orkideSeverim Ruzgarveannesi1 burda bekliyim kilom gayet iyi ama azıcık göbek var mekik demişlerdi en son bana
elfbhrr Ruzgarveannesi1 valla yoğurt limon pul biber kürü diyolar genelde ama ben spor hocasından mayalı yiyeceklerin kesilmesi gerektiğini duydum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Ruzgarveannesi1 canım göbek en zor eriyen yerdir eğer göbeğin gitsin istiyorsan bütün vücudunu forma sokman lazım
Ruzgarveannesi1 orkideSeverim sporla aram 0 bu arada sadece yürüyüş severim 😂 kilom benim de çok iyi ama göbek rahatsız ediyo beni 🤦🏻♀️
Yasemin-kckdgn Uyukizim-33 aaa fıtık nerde acaba? Benimde göbekte fıtık olmuş bnde bebeğimin 6 aylık olmasını bekliyorum ameliyat olacağım ve maalesef korseyle geziyorum 😔
Ruzgarveannesi1 orkideSeverim malesef benim de çocuk yeterince zamanımı alıyor zaten ev işleri temizlik yemek derken 24 saat yetmiyor bile bazen
Ruzgarveannesi1 elfbhrr ayyy onu hep yazıyolar yoğurt pul biber ama bana inandırıcı gelmiyor açıkçası mayaları şeyleri de nasıl severim 🤤
Uyukizim-33 Yasemin-kckdgn tam göbek deliğimin çevresi. Bir de kötü görünüyor ki Allah muhafaza. Ameliyat olunmazsa baya kötüye gidiyormuş
Yasemin-kckdgn Uyukizim-33 benimde aynı şekilde ben ameliyata girince plastik cerrahlada konuştuk o da girecek ameliyata görüntüyü düzeltecek