Kaynana-elti-gorumce direkt bugünümüzü yazıcam, her gün bi öncekinin aynısı çünkü 🙂 bugün temizlik yapmadım mesela hiç, haftanın belli günleri temizlikte dahil oluyor rutinimize ☺️ 15 ay 6 günlük, bu sabah 9 buçukta uyandık, biraz yatakta oyun, sonra kalktık alt değişimi üst değişimi, ortalığı yatakları topla, ben tuvalete işte sabah rutinleri için hemen 5 10 dakikada, sonra oğluma kahvaltı hazırladım balkonda yiyoruz bu aralar aa kuşa bak köpeğe bak aaa araba geçti bak şeklinde, kahvaltı bulaşıklarını yıkadım, biraz oyuncaklarla oynadık sonra üst kata babaanneye çıktık biraz orda takıldık camdan dışarı bakmalar falan, sonra üstümüzü değiştirip dışarı çıktık 45 dakika 1 saat kadar. Saat 1 gibi eve geldik, üst değişimi, öğlen çorbasını içti, sonra saat 2 gibi öğlen uykusuna yattı, 3 buçukta uyandı o sırada ben TV telefon dinlendim niyetli olunca birşey yiyip içemiyorum tabi o dinlenme sırasında 🙂 sonra uyandı yine biraz oyuncaklarla oynadık camdan dışarı baktık yine üst kata babanneye gittik orda baya takıldık akşam yemeği hazırlığı vs, saat 5 gibi yoğurdunu yedirdim sonra yine oyun evin içinde serbest dolaşma camdan bakma vs, masa sandalye koltuk tepesine in bin bunları saymıyorum bile 😅😅 sonra saat 7 gibi onun akşam yemeğini yedirdim, 7 buçukta biz oruçlarımızı açtık, sonra ortalık topla, koşuşturma son enerji atmalar falan filan derken 9 buçukta yatırıp uyuttum oğlumu, şu an eşim bi koltukta ben bi koltukta, o oyun oynuyor ben burda takılıyorum 😅