Masal_Ask Hanımlar merhaba Dyson süpürge almayı düşünüyorum ama V10 v12 ve v15 arasında çok kararsız kaldım alıpta kullanan memnun olanlar arasındaki farkı bilen bana fikir verebilir mi lütfen
Elf123 Masal_Ask yakın zamanda v12 aldı eşim onu istememin en önemli nedeni basılı tutmaya gerek diğer modellerde basılı tutulması gerekiyor çalışması için v15 den tek farkı v12 nin toz haznesi biraz daha küçük v10 hakkında bilgim yok
Asyaveannesi04 Masal_Ask v10 benimki baya memnunum tetiğe basılı tutuyorsunuz ama hiç yormuyor v12nin haznesi bir tık daha küçük olduğu için tercih ettim, dyson olsun da bence bugün alın yarın %20 zam gelecek telefon ve ev aletlerine🥰
NariNariKiminYari Masal_Ask ben kullanmıyorum ama v15 te batarya sorunu yokmuş şarjlı olduğu için yanlış biliyorsam arkadaşlar aydınlatsınn
AgentMom Masal_Ask v15 kullanıyorum. Eşim hediye almış . Basılı tutmanız dışında eksiği yok. En güçlü de 120 metrekare evi süpürüyorsun ve şarjı bitmiyor. Haznesi geniş . V12 istemiştim basılı tutmaya gerek yok diye. İkisinin arasındaki fark düğmeye basılı tutmak birde v12 nin haznesi az küçük.
Masal_Ask Elf123 anladım çok teşekkür ederim bende kararsız kalmıştım o yüzden sizlere de sormak istedim
Masal_Ask Asyaveannesi04 teşekkür ederim sizlere sorduktan sonra v15 de karar kıldık eşimle iyiki hemen almışım anında fiyatları 19 20 bin oldu 😊
Masal_Ask AgentMom evet bende onları gördüm başka bilmediğim birseyi var mı diye sizlere de sormak istedim açıkçası v15 sipariş ettim inşallah memnun kalırım çocuklu evde böyle birşey şartmış 😊
MerveAlaca67 Masal_Ask V15 kullanıyorum çok memnunum haznesi geniş tetiğe basarak çalışması da hiç zor değil çekim gücü diğerlerine göre daha yüksek
Merve_mirac_yigit_zeynep MerveAlaca67 mrb şarjı ne kadar gidiyor bende v15 kullanıyorum sanki çabuk bitiyor gibi geldi bana
Masal_Ask Sadeturkkahvesi bende dün akşam v15 sipariş ettim inşallah memnun kalırım canım ağır mi canım düğmeye sürekli basmak yorucu oluyor mu
Sadeturkkahvesi Masal_Ask ilk gün hevesle hep bastım kendimi kastm galiba ama snra ztn tutarken oraya basılıyo extra bişey harcamıyosn elinde alışıyo galiba yani ilk gün ağır dedm ama şmdi hayattaki iyikim😀😀
Masal_Ask Sadeturkkahvesi yaa inşallah bende öyle derim gercekten çocuklu evde şart yani birde ek gıda alan bebek varsa kesinlikle şart oluyor birde her anımız ya salonda ya da mutfakta geçiyor inşallah biran önce gelir ya çok heveslendim 😃😃
Masal_Ask Sadeturkkahvesi 😂😂 eşlerimiz iyiki var bizi düşünüp Dyson alıyorlar 🤣 şaka bir yana gerçekten dediğine katılıyorum