Mihranimmm canım böyle şeylere inanan biriyim. Eşim hiç inanmaz. Mesela bizim orda ciğere de dokunmayın leke olur derler. Bir gün annem ile eşim beraber ciğer yaparken ben de yan tarafta salata doğruyordum eşim geldi koluma dokundu dedim napıyorsun beni ağlama krizi tuttu. Sonra annem dedi ki yok yok elini yıkamıstı bişey olmaz üzülme. Halbuki ben aglamiyim diye demş. Dogurudm aynı kolumun dokunduğu yerinde kızımın kolunda açık kahve bir leke. Anneme sordum annem gerçekleri anlattı sen ağlama diye öyle dedim ama dokunmuştu dedi . Şimdi eşime diyorum ki sen ya başka yerime dokunsaydın o zaman çocuğun yüzü falan olsaydı napcaktın. İnanmıyorum inanmıyorum dddin dalga geçtin. Yok benim annem babama sürekli ciğer yemeği yaparmış olmazmış hiçbirimizde leke yok şöyle böyle diyordu. Sizin kadınlarınızda olmuyormuş demek ki benim ırsımda oluyormuş napalım. Eşimin tüm ailesi akrabaları dalga geçti benle . Şimdi her dalga geçene o lekeyi gösteriyorum herkes şokkk. 😆 allahtan görünmeyen yerinde omzuna yakın arka kısmında kolunun