cananata01 Kızlar Samsung tlf önerisinde bulunabilir misiniz kullanımı çok zor olmayan maksimum 10bin olacak şekilde babama alacağım çok aktif kullanmıyor ama iyi bişey olsun kasmasın istiyorum Apple kullanıyorum ben Samsung hakkında hiçbir fikrim yok
Asyaveannesi04 cananata01 bugün alın derim yarın tüm telefon ve ev aletlerine%20 zam gelecek resmi gazete de yayınlandı
saribezlianne cananata01 eşime geçen ay Vivo Y22s aldık. Baya araştırmıştık Samsung dan daha iyi işletim sistemi daha üst modelde ve fiyatı gayet uygun. 6900₺ ye aldık yanlış hatırlamıyorsam. Bu telefonu görmeden önce kendim ıphone kullanıyorum. Ona da almak istedim ama kullanamam dedi. Aşırı memnun Şuan da. Ve büyük 2 güncelleme de kasmayacağının sözünü veriyor firma. Çünkü Samsung gibi 6 ay da bir ya da yılda bir büyük sözleşme yapmıyor Vivo
Ebruli101 cananata01 Samsung hiç sevmem eşimde inadına Samsung alıyor ama hiç memnun değil kasıyor ses sorunu falan yaşıyor xaomi öneririm 8 pro kullanıyordum çok memnundum 3 yıl kullandım tek sorun yaşamadım sonra xaomi mi 11 ultra aldım aynı şekilde ondan da çok memnunum
alisinannesi63 A32. Kullanıyorum çok memnunum. 7 -8 bin civarında en fazla. Kamerası ekran çözünürlüğü vs. Çok çok iyi