Ysgl26 BdjsjzvzlaVg bu hafta eşim yok yalnızım.. tarhana çorbam vardı dünden ve taze fasulye yaptım çok az bi porsiyonluk.. yanına da kurusoğan 😂 sabahtan beri canım kurusoğan istiyo..şöyle acılı sulu..
Umutveannesi BdjsjzvzlaVg hepsi dünden kalma, tarhana çorbası, domatesli makarna, fırında kaşarlı mantar. Sadece kabak tatlısı yaptım bugün 😂
kasimonbes BdjsjzvzlaVg dunden kori soslu tavuk yayla corbasi gullac var. Salata ve pilav yapicam yanina 😊
Birdunyabircennetannesi BdjsjzvzlaVg Dün misafirim vardı canım çıktı Allah’tan yemek kaldı bugüne 😅 Mercimek çorbası Fırında sebzeli sulu köfte Tavuklu pirinç pilavı Hoşaf
BdjsjzvzlaVg Ysgl26 ohhh afiyetbols7n şimdiden 😀 bnde sebzeli bulgur pilavı yapcam çorba ve sulu yemeği düşünüyorum
BdjsjzvzlaVg Umutveannesi sanırım herkes 30 gün boyunca ramazanda Tarhana çorbası yapio bisde öleyim ama eşim pek sevmediği için bu akşam çorba ve sulu yemekte ne yapsamki diye düşünüyorum:)
Umutveannesi BdjsjzvzlaVg basite kaçıp şehriye çorbası yapabilirsiniz, mercimekte kolay. Valla sulu yemek bilemedim evdeki malzemeye göre karar verilecek bir şey 😄
Sulee_ BdjsjzvzlaVg bu akşam misafirim var ben terbiyeli tavuk çorbası bezelye yemeği tavuklu pirinç pilavı patatesli börek buskivi pastası yaptım
azraklkn BdjsjzvzlaVg bende taze fasulye pirinç pilavi yaptim ayran soğan turşu yeterli 2 kisiyiz zaten
MyDarlingSon BdjsjzvzlaVg Valla kaç gündür 3 çeşit artı tatlı falan yapıyordum 🤭 Bugün eşim mantı istedi o oluncada baska bişi yenmiyo pek bi domates çorbası yapacağım , mantı sonra sütlaçm var tatlı olarak bide belki salata yaparım yeter ✅
Birberenannesi BdjsjzvzlaVg bugün temizlik günüm bide parka çıktık kızımla. Hazır yufkayla ıspanaklı börek yaptım yanına çay demlerim. Islak kek yaptım yeter şükür 🌸
Benisahtesevme2 BdjsjzvzlaVg Tarhana çorbası Karnıyarık Pılav salata Turşu Ramazan şerbeti ve revanı var menümüzde yemeklerım hazır pilav yapılacak sadece 🥰
sarikusveannesi BdjsjzvzlaVg Mercimek çorbasıyla salçalı patates püresi yaptım dünden de kıymalı makarnam var yanına da salata oh mis