Kedigiller Kızlar 1 haftalık bebeğim var , arada sütümü sagıyorum sağdıgım sütü biberonla veriyorum bu sefer de biberonun akış hızını istiyor, sizler sagdıgınız sütü neyle ve ne sıklıkla veriyorsunuz?
anneleri-bisalin Kedigiller çoksa eğer buzluğa attım azsa çay kaşığıyla verdim biberona alışmasın diye
newmom15 Kedigiller sakın sakın sakın biberon verme😔2.5 aylik bebeğim 1 aydır meme reddi yaşıyoruz bunaldım vazgeçtim uğraşmıyorum emzirmek için hep sagip vericem artık bebek emmeyince sütte azalıyor.silikon uçlarda taşıyor
karamellipuding Kedigiller kaşık biberon kullanabilirsiniz. Normal biberona alışırsa memeyi kabul etmez
Nilayy03 Kedigiller bende biberonla vermiştim okadar pişmanım ki emmeyi bıraktı neredeyse alıştı fazla süt gelmesine hep öyle istiyor bugün vermedim biberonu zorla emmeye başladı
SOY1986 Kaşık biberon kullanıyorum ben. 5 aylık olacak cumartesi günü Allah nasip ederse. Biberon verdim ilk oğlumda meme reddi yapmadı ama bunda yapabilir korkum var vermedim. Çünkü 1 aydır meme reddi yaşıyoruz. Sürekli kendini atıyor emmiyor. Uykuda sadece emiyor