sumeyyeee93 Farahzeynep ben hamile kalmadan önce sağlık ocağından almıştım yan etki baş dönmesi yaptı bıraktım şimdi hem kilo yapmayacak hemde süte geçmeyecek ilaç arıyorum 🤗
Farahzeynep sumeyyeee93 bu ilaç sağlık ocaklarında yok, benim sağlık ocağım ancak eczaneden alabileceğimi söyledi, emzirmede sadece bu kullanıyor. Sağlık ocağındakiler emzirmeyenler için ben kullanıyorum onu. Dışı yeşil renk.
Busraanne Farahzeynep merhaba. Sağlık ocağının verdiği korunma ilacı herhangi bir yan etki yaptı mı sizde acaba? Bende kullanmayı düşünüyorum da
Farahzeynep Busraanne ilk başlarda mide bulantısı yaptı ama sonrasında o da geçti, başka bir yan etkisi olmadı 😊
Busraanne Farahzeynep denemekte fayda var. Aslında eşim korunuyor ama burda korunurken hamile kalanları o kadar duydum ki artık bende korunmaya karar verdim😊 teşekkürler
sumeyyeee93 Busraanne Aynen eşim korunuyor ama iki seferdir sorun yaşıyoruz en iyisi bende korunmalıyım çünkü bebeğim çok küçük
sumeyyeee93 esmanur06 her ay 48tl biraz fazla 😂🙈 Ama napalım korunmak şart alıyım canım bende teşekkür ederim
Pnrvlknblksn Kızlar ben adet olmadım 3aydır doğum ettim bugun sağlık ocağında ebeye söyledim dedi adet olmayana kadar sana hiç birşey yapamam bekliyceksin dedi eşimde kendine güvenmiyor ve ne zaman birlikte olsak ben korkuyorum hamile kalıcam diye haliyle eşimde korkuyor bu ilacı eczaneden adrt olmadan alıp kullamsam bi sorun olur mu böyle kullanmanıza hiç doktorunuz izin verdi mi yani adet olmadan
sumeyyeee93 Pnrvlknblksn Seni süt koruyor canım adet olmadığına göre ama yine de hamile kalma riskin var görümce de adet görmemişti 6ay mı 9 ay mı ne sonra gördü..Şimdi benim bildiğim bu hapı kullanıyorsun bitince adet oluyorsun adetin bitince mi bitmesine yakın mı hapa başlıyorsun heralde ama sen eczaneye sor bi öyle al 🤗
sumeyyeee93 esmanur06 Masrafına razıyım hamile kalırsam 3. çocuğum olmuş olacak ve doğumdan çok korkuyorum artık 😞