Klymeneninatlasi Selam anneler. Oğlum 21 aylık artık bebek arabası kullanmak istemiyorum globber alayım diyorum ama 4in1 mi daha kullanışlı yoksa scotter mi karar veremedim. Siz hangisinden memnunsunuz hangi model daha iyi olur acaba
Denizzz88 Klymeneninatlasi oğlum 10 aylıkken 4 in 1 modelinden almıştım o zamandan beri çok memnunuz şimdi 22 aylık bebek arabasına artık binmek istemiyor onu alıyoruz yanımıza hep
tatlibiranneo Klymeneninatlasi uzun süreli gezmeye çıkıyorsanız arabayla içinde çabuk sıkılıyorlar aynı pozisyonda oturmaktan
Minel-inannesi Klymeneninatlasi kizim 5ay19gunluk gecen hepsiburada indiriminden 4in1aldik. Yas olarak 2ye yaklasmis artik bagimsizlik zamanlari siz 3in1 olan modelini alsaniz daha rahat kullanirsiniz diye düşünüyorum ama cocugunuzun mizacini siz bilirsiniz
Meryemgundogdu Ben kızıma 4 in 1 aldım çok severek kullanıyoruz ömürlük diye çünkü peşinden oğlum geliyor onada kullanırız diye sürüşü falanda çok güzel kızım hiç inmek istemiyor😅
Klymeneninatlasi Meryemgundogdu bende çok beğendim ama şu an fiyat olarak baya bir pahalı ama 5 yaşa kadar kullanım vermiş ucuz bir şey alıp her sene almak istemiyorum 😁 katlanıyor mu peki arabanın bagajına falan girer mi 😁
tatlibiranneo Klymeneninatlasi o yönden rahat ama 21 aylık oğlum çok çabuk sıkılıyor bi yürüyüşe Çıkınca filan
Denizzz88 Klymeneninatlasi evet düz yolda rahat ama çok dengeli değil yani bi tümsek, engebeli yollarda falan giderken biraz zorlandığımız oluyor iterken sağa sola gidiyor şimdi doğruya doğru 😊
Meryemgundogdu Klymeneninatlasi ben 4 bindi aldığımda baya zam gelmiş yine gerçekten. Katlanmıyor ama sığar mı bilmem normal araba bagajına bizde minibüs tarzı bir araba var bizimkine sığıyor😂 evet ben de o sebeple aldım kademeli ve uzun süreli kullanılır diye
Klymeneninatlasi tatlibiranneo benim oğlan sakin bide bisikletlere şimdiden bayılır görünce heyecanlanıyor o yüzden sıkılmaz diye düşünüyorum ama çocuk bu belli de olmaz 😁 markete parka giderken falan kullanmak için diye düşünmüştüm zaten bebek arabasınıda hiç öyle çok uzun süreli kullanmıyorum 😁
tatlibiranneo Klymeneninatlasi bence çok uzun süreli bindirmiyorsanız muadil filan. Da alabilirsiniz şuan o kadar ora vermek çok saçma geliyor bana tabi siz bilinirsiniz bende bundan alsaydım keşke diyorum fiyatı da 1200 ve yşne 5 yaşa kadar uygunmuş yine de siz bilirsiniz ☺️
Klymeneninatlasi Minel-inannesi aaaa onu hiç görmedim bakayım şimdi bir 😁 yav benim gözümde hep bir bebek asla kabul edemiyorum büyüdüğünü 🥹🥹
Klymeneninatlasi Minel-inannesi scotter diye yazdığım sizin dediğiniz modelmiş ben modelin adını bilmiyormuşum 😁 bana çok korunaksız geldi aslında o bilemedim ya sanki bisiklet olması daha iyi gibi 🥲
Klymeneninatlasi tatlibiranneo evet bu modelleride çok görüyorum globber pahalı ama denge bisikleti ve bedallı bisiklette oluyor o üstte ki aparatlar çıkınca bana biraz uzun süreli lazım yani şimdi alayım ama 2 sene falan kullanayım 🥲
Sadeturkkahvesi Klymeneninatlasi globber çok hafif ve tüm parçaları çıkarılıp takılıyo heryere çok rahat götürürsün muadilleri öyle deil malesef ve sürüş konforu ÇOOOK FARKLI diğerlerine göre
Klymeneninatlasi Sadeturkkahvesi bizde bisiklette karar kıldık bakalım en kısa zamanda almak istiyorum havalar güzelleşiyor çok teşekkür ederim ☺️☺️