Benanneoldummm Kızlar bebeğim 2 aylık işe başlamak istemiyorum Ma haftaya işe başlamam gerekiyor. Parayla da olsa rapor veren bildiğiniz bir yer var mı? İlçe fark etmez
bilgekizinannesi Benanneoldummm bence burada yazmayın bunları art niyetli insanlar olabilir işinizden ederler Allah korusun sadece aklıma geldiği için yazmak istedim size.
Benanneoldummm beybiliko özellikle doktor söylememize gerek var mı danışmaya mı söyleyelim rapor almamız lazım diye acaba cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🏻
beybiliko Benanneoldummm ben atşe kırbaş tan aldım ama diğer doktorlar de veriyor, randevu alırken söylemedim, hastaneye gidince bölüm sekreterliği söyledim onlar işlemleri halletti, doktoru zaten görmedim
Melisamelisamelisa beybiliko merhaba . Siz orda mı doğum yaptınız acaba . Alması ondan mı kolay oldu . Yoksa sekreterlik direkt halledebiliyor mu ?
Benanneoldummm nesli23 hala almadım pazartesi işe başlıyorum eşim de izin alamadı gidemedik de doktora cuma gidicez inş cumadan sonra tekrar yazarsanız buraya yazayım
nesli23 Benanneoldummm medıcanaya sordunuz mu ben almayacam artık.birde Ortadoğu hastanesi veriyor dediler oraya bakın isterseniz
Benanneoldummm nesli23 hayır bulamadım orta Doğu kesin veriyor ama psikyatri, şu anlık bayram tatiline ve ara tatile 10 gün boşa gideceği için sağlık ocağından aldım, bakalım ama koru medicana falan hepsine gittim alamadım, siz ne yaptınız var mı bi bilginiz