Birkucukeylulmeselesi Kızımın uykudan uyanınca felaket derecede ağzı kokuyor yani annesi olarak ben bile dayanamıyorum hemen su falan içiriyorum bu durum çok üzüyor beni emziği bıraktırıcam ondan olabilir mi eğer ondansa geçermi lütfen yaşayan yardımcı olsun
aylinpala Birkucukeylulmeselesi boğazı falan mı ağrıyor acaba enfeksiyon falan olabilir mi? Ya da diş çürüğü vs
Yorgunannee_dd Birkucukeylulmeselesi benim kızlarımda 2 yaşındayken aynı sorun vardı sabahları dayanamıyordum ağız kokusuna enfeksiyon falan sandım boğaz ağrısı sandım değilmiş. Hemen emziği bıraktım çok şükür bıraktığımız gibi koku kalmadı. Size tavsiyem bir an önce bıraktırın 3 yaş zamanı geçmiş bile aklı eriyor artık ileride dahada zor olur ama önce kendinizi hazırlayın 🥰 11 günde unuttular ama hiç geçmeyecek sandım
livanurvealpinannesi61 Birkucukeylulmeselesi emzik bırakmada baya geç kalmışsınız. Büyük ihtimalle emzikden kaynaklıdır. Koku olmasa bile emziği bıraktırmanız gerek 3 yaşına gelmiş artık.
Birkucukeylulmeselesi Uykusuzhergeceeee belirtisi nasıl hiç bilmiyorum pek hasta olmaz kızım çok şükür öyle hastaneye gitmeyiz fazla mecbur olmadıkça
Birkucukeylulmeselesi aylinpala yani ağrısa bilirdim uzun zamandır böyle bide dişlerinde henüz hiç çürük yok
Birkucukeylulmeselesi Yorgunannee_dd çok teşekkürler umut oldunuz walla emzikse sorun sevinirim bile yani eninde sonunda bırakacak onu bir kaç gündür iyice dert ettim kendime emziği yatarken vermiyorum da sabaha kadar ağzında kapalı emiyor ondandır diye düşünüyordum bende açıkçası
Birkucukeylulmeselesi livanurvealpinannesi61 valla tam bırakırız dedik kardeş geldi onda gördü onunkine göz koydu yenisini aldık sonra yine niyetlendim tekrar paramparça etmişti çünki bu defa da sağolsun kaynanam emzdiği yere kadar emsin ağlatma falan dedi ağlamadan olmayacağına göre tekrar aldık emzik şimdi artık dama dedim bıraktırıcam ama kardeşininkini alıyordu knuda delmiş yine ona yönelir diye korkuyorum ama vermedim dün gece bugün de vermeyi düşünmüyorum
_YanakReisinAnnesii Birkucukeylulmeselesi dişlerini fırçalıyor musunuz gece uykusundan önce? Birde takip ettiğim bir doktor ağız kokusu sebepleri arasında reflü yü de söylüyor.
Birkucukeylulmeselesi _YanakReisinAnnesii her akşam değil maalesef ama fırçalar severde çürük bile yok henüz dişlerinde galiba emzikten diye düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 Birkucukeylulmeselesi anladım canım benim kızımda birinde görse isterdi ama ben 15 aylıkken bıraktırdım emziği. Kuzeninde görür isterdi ağlardı vermezdim. Diğer türlü asla bırakmazdı çünkü.
Birkucukeylulmeselesi Uykusuzhergeceeee yok yani arada bir kez öksürse bi daha uzun süre öksürmez birde uzun zamandır koku var bir iki günlük ya da kısa süreli bir şey değil maalesef
hellomom Birkucukeylulmeselesi reflü de olabilir. Benim kızımda hafif vardı ama son zamanlarda artmıştı. 4 yaşında kızım. Geniz eti ve bademcikleri çok büyümüş. Zaten biz 2 yaşından beri takipteydik. Sonra alındı bademcik ve geniz eti. Hem uykuları rahatladı hem de ağız kokusu gitti.
hunilimomm Birkucukeylulmeselesi geniz eti vardır muhakkak benim kızımda öyleydi ağzı kokuyordu uyanınca doktor geniz eti ve alerji var dedi ilaç kullandık geçti geçmese ameliyat olucakti