Bebeminnie Baro benim sütüm hep azdı, çoğunluk mama içiyordy kızm 6aylıkken emmeyi bıraktı ve süt akmadı ağrı bile olmadı. Kendiliğinden gitti Sütün çokluğuna bağlaı bence
snyck Baro 5 gündür emmiyor kızım 6 aylık zaten sütüm fazla degildi ama daha kesilmedi sağmaya çalışıyorum ama emmeyle sağma çok farklı 😑
Baro gulertknn1 bebeğim sağarak veriyordum manuel elimde sinir sıkışması yaptı hemde 3 gün önce kırıldı pompası ığdırda lansinoh Elektrikli bulamadım wee falan var int istedim yarın gelicek ama pazara tatilgününr denk geldi için kargo geçikti sütümde çok yoktu kırık haliyle sağmaya çalışıyorum Ama olmuyor inş olan da kesilmez
AselRuveydam_12 Facebookta emzirme akademisinde danışmanlar süt memeden 45 günde çekilirmiş öyle demişlerdi ama emmeye emmeye azalır tabi bir gün bile emmezse baya fark eder diye düşünüyorum
Pdr Baro elle sağım yapın pompalardan daha fazla süt üretimi yapıyormuş, emmeye en yakını elle sağım.
gulertknn1 Baro yanlış anlamazsan en azından eşin biraz emsin sonra sütü tükürsün gelene kadar günde 1-2 defa öyle yapsanız çünkü benimde yeni doğum yaptığımda bebeğim sarılıktı hep uyuyodu göğüslerim çok ağrıyodu eşim emerek sağıyodu öyle göğüslerim rahatlıyordu
Ebrs Baro e bebek yokmu, baby plus marka pompada cok iyi eletrikli ve cok rahat. Bende 4 ay ogkuma manuel pompayla sagdim verdim, simdi elektirkli aldim, keske bastan alsaymisim diyorum
Sevgimelegim Bayagi emmemesi, lazim, kesilmesi icin. Elinizle sabah, aksam yada iki saate bir azar azar sagarsaniz idarelik kesilmez kllay kolay. Oglm iki gun tjmden emmedi resmen reddetti bi sabah bi aksam iki gun elle sağdim sonra bebegim emdikce cogaldi gene