Meryal Kızlar bebeğim 3 aylık.meme+mama olarak devam ediyorduk .mamayı biberonla veriyordum başından beri.iki gündür göğüsüme geldiğinde ağlamaya başlıyor,resmen emmek istemiyorum diyor.Çok üzülüyorum 😔😔 yaşayanlarınız varsa çözüm önerilerinizi bekliyorum
Ahlasbebekveannesi Meryal 4ay atagina girmis olabilir o dönemde çoğu bebek bu tepkiyi veriyor. Siz sabirla teklif etmeye devam edin vazgecmeyin ayakta yuruyerek yatarak farklı pozisyonlarda emzirmeye çalışın
Sesss_s Meryal bebeğimiz rahatsızlanmıs benimde o ayda burnu tıkalı oldugu için meger istemiyırmus memeyi mamada kullanmıyorduk biz her emzirmeden önce mutlaka burun temizligi yaptım ben cok şükür atlattık boyle bir sey olmus olabilir mi acaba ?
Annebbk Meryal ben de süt azlığından dolayı yaşadım çözüm bulamadım biberonu unutturmayı deneyebikirsiniz veya biberonun plqstigine çok alistiysa silikon uc alıp emzirmeyi deneyebilirsiniz.
KayraVeAnnesi_06 Meryal Ayakta emzirmeyi deneyin ben o şekilde atlattım , birde eğer biberona alışmış ve göğsünüzü almıyorsa birde silikon uçla deneyin
Meryal Sesss_s evet 2 gün önce gripti geçiyor gibi şıan.hep burnunu temizliyorum ben de.ondandır inşallah.biberonu bıraktım kaşık mamaya geçtim,hızla unutcak gibi biberonu bakalım
Newmoms12 Meryal bende dün böyle bir post açmıştım kimseden ses seda çıkmadi bende kendi kendime çözüm üretmeye başladım sana da söylim belki sende de işe yarar canım kucakta gezdirerek veriyorum ayakta zıplayarak dönerek bunlarda az da olsa işe yaradı dün evdeki müzik kutusuna gözüm takildi onu çalıştırdım hem sakinleşti hemde memeyi aldı ama bir süre sonra baştan başlatmak gerektiği için YouTube den bıtane buldum yağmur sesi de eşlik ediyor TV den açtım hem.uyuyor.hemde emiyo sene dene canım