Aliciagirl Arkadaşımın ikiz kızlarına aldım epeydir baktım az önce sipariş verdim sizce nasıl yazın güzelce giydirir inşallah hemde çok uyguna aldım 🙈
Alse35 Aliciagirl çok güzel ama erkek pantolonuna benziyor değişim imkanın varsa Farklı model bak bence Yanlış anlamanı istemem 🙏 fikir istediğin için yorumladım
Yorgunannee_dd Aliciagirl güzel ama banada erkek bebek için geldi kız diye satılıyor olabilir ama ilk bakışta erkek bebeğe göre duruyor siz bilirsiniz ama iptal edin bence yanlış anlamayın lütfen 🙏 Benimde ikizlerim var yengem gitmiş erkek bebek takımı getirmiş dalga geçmiş resmen anneme bırakmıştı bende aldım götürdüm yengecim teşekkür ederiz ama benim bebeklerim erkek değil sen bunu al erkek bebeği olana verirsin bir dahada bize hiçbir şey alma demiştim bile bile insan niye erkek kıyafeti getirirki?? Sizinki böyle bir şey değil tabiki sonuçta kız bebek için alıyorsunuz ama dediğim gibi ilk bakış erkek gibi
Blackcloud Bana sorarsan daha çok erkek bebek içinmiş gibi geldi, başka bir şey alsaydın keşke. Tabi bu benim fikrim.☺️
Gizemlibirisi Güle güle kullansınlar :) Instagram annebebeksorgun sayfasından bende kızımla,arkadaşımın kızına aynı tulumdan almıştım çok uyguna.cok begenmislerdi.
Minkpndam Salopet erkek modeli o kadar model varken neden bunu seçtin canım almışken bi 100 tl ekleyip daha güzelini almalısın bence canım
Aselllll Aliciagirl bende pek begenmedım guzelnbır elbıse veya daha guzel bır slopet olabilir dı bunlar erkek kıyafetı gıbı duruyor