Dnzkizi Merhaba sevgili anneler. Telefonumu gecen ekranini kirdim uzerine vazo dustu. Yakinda tamamen bozulmaya baslar suanlik baya bi ekran kirikligi var. Sizin memnun kaldigniz 2000tl civarinda telefon onerilerinizi alabilirmiyim
Masalserin2019 Dnzkizi bende iphone kullanıodum işletim sistemi cöktü eşimde bana casper vıa a2 almıs valla bayada memnunum kamera hızı falan gayet güzelbi. Begenceğimi düşünmeyip surat yapmıstım bide :) bi bak istersen sende
Tazeanne53 Dnzkizi xiomi red mi note 8 alacağım bu hafta ☺️ Eşim baya araştırdı, kullananlar çok övdü. Bu modele karar verdik.
Merve1705 Dnzkizi kesinlikle Huawei p20 lite 1 seneyi geçkin kullanıyorum gayet memnunum hız kamera batarya tam performans
Dnzkizi Masalserin2019 samsung huawei disindakilere korkuyorum aslinda saglam cikarmi cikmazmi diye bi arastirayim lzaman tesekkurler
Happymother Huaweı mate 20 lite kullanıyorum ben 2500 e almıştım ama düşmüştür muhtemelen çok isteyerek aldım çok da seviyorum
Happymother Dnzkizi valla özellikle şarj konusunda ve kasılma konusunda çok iyi oğlum var inanırmısın suanda pubg de dahil 11 oyun var bnm uygulamalarım hariç onlarıda sayarsak 40 a yakın uygulama var ve kasma donma sıfır kamera des2n zaten çok iyi
Dnzkizi Happymother halaxy j7pro kirdigim telefon o da keskke kirmasaydim ne kasma vardi ne isinma ne donma kamerasi bataryasi beni hic yari yolda birakmamisti 🙄
Dnzkizi Tazeanne53 esimde onu alacakti cok iyimis diye sonra samsung a50 aldi vazgecip. Onu da arastirayim ben ozaman 😊
Dnzkizi Merve1705 benim telefonumda 2 yil daha giderdi kirmasaydim 🙄 galaxy j7pro kullaniyorum ne sarji beni yariyolda birakti ne isindi ne kasma var keske bozulmasaydi