Cicegiburnundaanne Kizim bugun 11aylik oldu burun akintisi ve baş kulak tutma agri gbi sebeple doktora gittik gecen pazartesi antibiyotik kulak damlasi ates dusurucu ve serum verdi burnuna sıkmak icin 1hafta kullandik fakat hala burnu akiyor yine doktora goturmelimiyim tecrubeli anneler yazarsanz sevinirim?
Mom3365 Benim bebeğim de 7aylık 2 gün burun akıntısı halsizlik kulak çekme iştahsızlık vardı doktora götürmedim hemşireyim hastane ortamına çok sokmak istemiyorum Vitma sitesinden soğan tozu aldım ek gıdalarına koydum suyuna bi iki damla limon şıktım muhallebisinenazıcık mandalina suyu koydum kulaklarının arkasına azıcık babyvicks sürdüm çok şükür geçti toparlandık belki faydası olur sizede🤲
Mom3365 Ha bide eczaneden serum fizyolojik aldım enjektörle 2 Cc burnuna damlattım günde 5 6ndefa aspiratörle çektim sürekli çok rahatlattı😌
Cicegiburnundaanne Mom3365 yeni gordum yazinizi bildirim gelmedi yorum icin..Ciğerlerine inmesinden korktugum icin saglikocagina goturdum bisey yok dedi 3gunluk peditus surup yazdi bide serumu burnuma sikmami soykedi