Merhaba kizlar oglum 33 aylik yemeklerinde cok secici yani cok kısıtlı seyler yiyor pilav bulgur mercimek bazen kofte makarna ve yayla corbasi tavuk sabahlarida sadece ya tost ister ya pizza gibi baska hicbirsey yediremiyorum yani tadini bilmedigi halde alip yemek istemiyor baklagiller sebze hicbir sekilde yediremiyorm tadini bilmedigi halde yemiyor ek gida surecinde herseyden verdim yiyodu 1 bucuk yasindan sonra boyle oldu mesela sade mercimek corbasi yaparm yer ama corbanin icine sebze braksam vitamini alsn diye farkediyor ve yemiyor bu arada yemekte de 3 4 kasiktan fazla yemiyor istedigi sey olsa bile salata tursu yok cok nadir bi iki kere yemisligi var yemek konusunda cok zorlaniyorm o yuzden normal mi gececek bi durummu boyle olanlar var mi yardim edin lutfen nasil yedircem her yemekten ogluma ben birde hala ben yediriyorm.atistirma disinda yemekleri benim yedirmemi istiyor kasik catal tutup kendisi yemiyor istemiyor hatta bardakta kullanmak istemiyor pipetli sisesinden iciyor herseyi nerde hata yapmis olabilirim lutfen yardm edin